Yayın Tarihi:09 03 2022 23:24(1463)

Hastanede 'Biz Yetkili Sendikayız, Kimseden İzin Almayız' Tartışması!

Sinop Atatürk Devlet hastanesinde Öz Sağlık İş sendikası yetkilileriyle Acil Servis de görevli hekimin tartışma yaşadığı iddia edildi.

Hastanede sürekli işçileri temsilen yetki sendika olduğu ileri sürülen Öz Sağlık İş sendikası üyeleriyle Sinop Atatürk Devlet Hastanesi acilde görevli kadın doktorun fotoğraf çekilmesi nedeniyle tartışma yaşadığı iddia edildi.

FOTOĞRAF ÇEKİLMESİN TALEBİ

İddialara göre sendika başkanı ve üyeleri acil serviste çiçek vererek çeşitli hediyeler dağıtıp fotoğraf çektirdiği esnada acilde görevli kadın doktor “hediyenize teşekkür ediyoruz ama burası acil servis lütfen fotoğraf çekilmesin” deyince tartışma yaşandığı belirtildi.

HARİTADA YER SEÇ DEDİ Mİ?

Sendika yetkilisinin “Biz yetkili sendikayız sizden izin almayız” dediği ileri sürülürken, sendika üyeleri arasında bulunan bir erkek üyenin görevli kadın doktora parmağını sallayarak “haritada kendine yer seç“ dediği iddiası ortaya atıldı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: evet 10 03 2022 05:38
kim dur diyecek bunlara bugün doktora parmak sallayanı yarın kim durduracak bu işlere gözünü kulağını tıkayanlar yarın sizede sıra geldiğinde ne yapacaksınız bunu bir düşünün


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25992


Tasarım:DtGaNi