Yayın Tarihi:20 01 2023 00:51(923)

Bu tavır nasıl bir ittifak anlayışı?

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan yaptığı açıklama ile CHP'li Ayancık Belediye başkanı Hayrettin Kaya'ya büyük tepki gösterdi.

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan yaptığı açıklamada; "Genel merkezimiz tarafından Genel Başkanımız Meral Akşener'in fotoğraflarının olduğu;"Devlete Adalet yakışır,
Devlete Ciddiyet yakışır,
Devlete Cesaret yakışır,
Devlete Merhamet yakışır,
Devlete Liyakat yakışır"
başlıkları ile Türkiye genelinde yaptığı reklam çalışması ile ilgili ilimizde ve ilçelerimizde de reklam panoları, bilboardlar özel firmalardan ve belediyelerden kiralanmış giydirme çalışmaları  yapılmıştır.

Reklam panolarının belediyelere ait olduğu ve belediyeleri Ak Parti tarafından yönetilen  Boyabat ilçemizde, Gerze ilçemizde ve Durağan ilçemizde kiralama talebimiz hoşgörü ile karşılanmış bilboardlar ve reklam panoları bize tahsis edilmiştir.

Lakin; Millet İttifakı belediyemiz olan Ayancık ilçemizde, İYİ Partili seçmenlerin oyları ile seçilmiş olan Millet ittifakı belediye başkanı Hayrettin Kaya tarafından, asmak istediğimiz materyaller siyasi içerik taşıdığı gerekçesiyle reklam ponalarının kiralanmasına müsade edilmemiştir.

Ayancık İyi Parti ilçe başkanımızın da defaatle konu hakkında bilgi almak için, belediye başkanını aramasına rağmen, Millet ittifakı belediye başkanı Hayrettin Kayageri dönüş yapmaya dahi tenezzül etmemiştir. Saygıdeğer Genel Başkanlarımızın ülkenin kaderini değiştirmek için, birlik ve beraberlik içerisinde olağan üstü gayret sarfettiği bu kritik süreçte, böyle üzücü bir durumla karşılaşmak teşkilatlarımızda şaşkınlığa neden olmuştur.

Belli ki, Millet ittifakı belediye başkanı Hayrettin Kaya, o makama ittifak oyları ile seçildiğini unutmuş. Ben İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan olarak tüm teşkilatım adına, kendisini ittifak ruhuna uygun davranışlar sergilemeye davet ediyorum..." dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386439


Tasarım:DtGaNi