Yayın Tarihi:16 09 2023 11:31(1193)

Boyabat İçin Hep Birlikte

Sevgili Boyabatlı hemşerilerim;

20 yıla yakın bir süredir ve özellikle 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimler öncesinde Boyabat Belediye Başkanlığına adaylığımı ısrarla talep ettiniz ancak ben her seferinde şartlar gereği taleplerinize karşılık veremedim ve belki de bu yüzden birçoğunuzun istemeyerek de olsa kalbini kırdım.

Şimdi de 2024 Yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça yine Boyabat Belediye Başkanlığına aday olmam hususunda çok yoğun bir şekilde taleplerinizi iletmekte ve bu konuda kararımı merak etmektesiniz. Her şeyden önce böylesi şerefli bir göreve şahsımı layık görmeniz benim için bir onur vesilesidir, Allah (C.C) cümlenizden razı olsun.

Geldiğimiz an itibarı ile 30 yıldır kamuda mühendis ve idareci olarak çalışmış olmamın şahsıma kazandırdığı tecrübe, siyasetteki şaşmaz duruşum ve de her şeyden önemlisi önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan babam Abdullah Çağlar’a duyduğunuz muhabbet ile Şehrül-Emin Makamı olarak da adlandırılan Belediye Başkanlığı gibi zor ama bir o kadar da hayırlı bir görevi üstlenmemdeki ısrarınızı anlıyor ve “GÖREV ALINMAZ VERİLİR” ilkesince Belediye Başkan Adaylığını siz sevgili hemşerilerim tarafından şahsıma verilmiş kaçınılmaz bir görev olarak değerlendiriyorum.

Sevgili hemşerilerim,

7 yaşımda sevdalandığım ve mensubiyetinden şeref duyduğum ülkücü hareketin bir neferi olmam ve bu güne kadar bıkmadan usanmadan aday olmam için çalışan ve karar vermemde en büyük pay sahibi olan cefakâr ülküdaşlarımın arzusu ile geçtiğimiz Kurban Bayramında MHP Boyabat İlçe ve MHP Sinop İl Teşkilatımızın yöneticileri ile yapmış olduğum istişarelerin neticesinde bu günkü şartlarda sürpriz bir değişiklik olmazsa seçim takvimi uyarınca vakti geldiğinde yürütmekte olduğum kamu görevimden istifa ederek MHP den Boyabat Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı müracaatımı yapacağım.

Değerli hemşerilerim,

Ben Kolazlı'nın Mustafa’nın torunu, Abdullah Çağlar’ın oğluyum, her birinizle hısım, akraba, eş, dost, arkadaş, komşuluk, iş yâda bir şekilde gönül birliğimizin mevcudiyeti inkâr edilemez bir gerçek olup bu güne kadar her nerede olursam olayım bu hukuka riayet ettiğimin en büyük şahitleri sizlersiniz. Allah (C.C) nasip eder Boyabat Belediye Başkanlığı kısmet olursa parti rozetimi bir kenara koyarak siyasi görüş ayrımı yapmaksızın ‘AYIRMADAN, KAYIRMADAN’ görev yapacağıma en az benim kadar sizin de inandığınızı biliyorum.

Netice İtibarı ile 2024 Yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Allah’ın (C.C) izni sizlerin teveccühü ile Boyabat Belediye Başkanlığına, Boyabat’ın Şehrül-Emini olmaya talibim.

Kadere iman etmiş, olanda hayır olduğuna inanan bir kişi olarak sonuç her ne olursa olsun Boyabat’ımız için hayırlı olanı nasip etmesini Allah’tan (C.C) diliyorum. Allah (C.C) yar ve yardımcımız olsun.

Yürümezsem hak yolda,
Erimezsem hak yolda,
Çürümezsem hak yolda,
Gök girsin kızıl çıksın…

Facebook'ta Paylaş
21. Yorum: gökbörü 27 09 2023 13:21
20.yoruumcu arkadaş sukutıhayal-ne guzel yazmıssın bu saaten sonra coşar olmuş olmamış ama olacak ınş.benı çok ağlattın ne guzel yazmısın en başta senı tebrık edıyorum kardeşim derın syg.sezarın hakkını sezara vermıssın delıkanlı boyabat coşarı başkan yapar yenıden.

20. Yorum: sükutuhayal 26 09 2023 21:00
sn.çağlar çağıranların binde biri bile burda yok memlekete bir şehrül emin geldi pir geldi tekrar yine yeniden aday olur ise akp li değilim ama oyum coşar a kısa zamanda belediyecilik örneği gösterdi kamu der gibi bir kurumdan ödül aldı boyabatımızın adını duyurdu o yüzden coşar çıkarsa herkes bir adım öteye ben ve benim gibi bir sürü akp li olmayan ama şahsına hayran birçok kişi var silme geliyor taht kurdu gönlümüze bu başkan , caddede mekanlarda heryerde bir başkan gördük hep halkın içinde idi bir kez kopmadı kapısında araclar bekletmedi yakacak mazotu benzini bile düşünerek hareket etti , peşpeşe ranta son verdi borca batık kurumu kâr a geçirdi ve daha bizim görüp şimdi aklımıza gelmeyen bir ton şeyyyy... şimdi siz diyorsunuz ki beni sizi kim çağırdı bilinmez ancak çoğunluğun sizi çağırmadığı ortada ...

19. Yorum: aslan 26 09 2023 18:53
uzun yıllar ötesinden tanıdıgım ailenin ferdi hüseyin cosar tercihimdir. avrupa'da yasamıs, çalmayan çırpmayan bir kisiligi olduguna inanıyorum.

18. Yorum: ezel 22 09 2023 11:35
sezarin hakkı sezara tebrikler coşar kısa sürede büyük başarı sağlayan tüm halkların adamı cosarla bı tam bes yıl daha devam etmeli boyabat sorunların çözümünün istiyor devletin parasının peşkeş çekilmemesini istiyor ise

17. Yorum: zırve 22 09 2023 09:58
arkadaşlar aday tartışmalarına bence huseyın coşar kamu-der tarafından yapılna yılın en ıyı başkanı oylamasında tum turkıyede bırıncı olarak son noktayı koymuştur.boyabata hayırlı olsun.yılın en iyi ilçe beledıye başkanı huseyın coşar tebrıkler!!!!!!!!

16. Yorum: gerçekler------- 20 09 2023 15:33
başkan geldiği günden itibaren mevzuata-ödenecek borçlara-alt yapıya-ivedı sorunlara el attı ve mukemmel bır performans gösterdi.her konuyu karakterı geregı sahıplendı.halk ve personel daha guzel bır yonetım ıstıyorsa tam bır beşyıl h.coşar ıle devam etmelıdır.syg

15. Yorum: aslan 20 09 2023 14:35
türkçede 'hemserilerim' yanlıstır; "hemsehrilerim" olması gerekir! arapçanın türkçesi 'aynıkentlilerim' demektir. boyabat belediye baskanı adayının bunu bilmesi gerekirdi?

14. Yorum: son tahlıl 20 09 2023 12:15
son analız :akp şayet durust-şaibesiz-videosuz-
bır aday ile girmez ise beledıyeyı başka bır partıye kaptırabılır ...hersey yanı zanmak yada kaybetmek tamamen akp ye bağlı diğer unsular etkıleyıcı bır guç değil.

13. Yorum: haktan 19 09 2023 12:46
kazanma ıhtımalı zor -en buyuk favorı başkan coşarrrrrrrrrr

12. Yorum: alpagu 19 09 2023 10:44
şuan kı mevcut başkan kısa surede bırçok konuya el atmış ve de bır tam donemde neler yapabılecegını göstermıştır. o yuzden en guclu aday odur.

11. Yorum: ahmettt 19 09 2023 09:10
11 katlılarda hissesi olanlardan aday olmaz olsa da kazanamaz

10. Yorum: fasa -fiso 19 09 2023 08:50
oncekı başkanlar gıbı babasıda ne yapmışkı kendı ne yapacak fasa fıso

9. Yorum: ıyıler 18 09 2023 14:23
mıthat mor gelıyor genç ve dınamık hepsı hıkaye

8. Yorum: halklar 18 09 2023 13:59
aday olan arkadaş ,ülküdaşlarım diye lafa gırıyor o yuzden dıger boyvat halklarını kucaklayamaz objektıf olamaz -o yuzdende kazanamazzzzzz hayal görmeyın -tum halkları kucaklayan su ankı başkandır.

7. Yorum: gökbörü 18 09 2023 12:32
ulkucu hareketın mıgferı şükrü kaya dır boyvatta ve aday o olmalıdır.

6. Yorum: analiz 18 09 2023 11:38
sayın çağlar da bu göreve ehil olduğunun her türlü kanıtı vardır. ailesi, değerli babasının da bu görevi yıllar öncesinde tarafsız ve çok iyi icra ederek boyabat halkının nazarında , hafızasında hala süregelen olumlu intibası...

5. Yorum: değişiklik 18 09 2023 11:34
hem liyakat hem dürüstlük boyabat için en doğru ve tek aday.

4. Yorum: nec 18 09 2023 10:55
meftun çağlar
dürüst-adam gibi adam
belediyede partisine bakılmaz
babası dürüst ve adamdı-meftun çağlarda
adamdır—2024 belediye başkanı
meftun çağlar olacaktır inş

3. Yorum: ezel 17 09 2023 19:30
mhp den biri başkan olacaksa oda şükrü kayadir yılların emegidir dışardan adaya gerek yok

2. Yorum: atasagun 16 09 2023 13:16
biyabatta mhp liler iyi partiye kaydı isi zor

1. Yorum: gokkurt 16 09 2023 13:09
hayırlı olsun akp suanki başkanla devam ederse şansı zor ama saçma sapan bı aday koyarsa alabilir


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Sizce Ne Yapmalı...


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68764


Tasarım:DtGaNi