Yayın Tarihi:23 10 2023 12:12(1233)

Ağaçlar Kesilmeye Devam Ediyor

Adnan Menderes Bulvarı'nda Dörtyol ile Çarşı girişi arasında kalan beş adet ağaç, 21 Ekim 2023 sabahı erken saatlerde kesildi.

Yaklaşık otuz yıldır Boyabat merkezinde devam eden ağaç kesip, yerine bina dikerek ve beton atarak şehrin daha yaşanmaz hale gelmesine sebep olanların son eylemi bu ağaçları kesmek oldu.

İşin en ironik tarafı ise ağaçlar kesilirken belediye başkanlığı koltuklarında arada bir tanesi hariç ilahiyat kökenli vatandaşlar oturuyordu.

Yıllardır yapılan ağaç kesimleri sonunda, önce Stadyum Caddesi, devamında 75. Yıl Caddesi (eski Mezbaha Sokak) ve en sonunda Adnan Menderes Bulvarı ağaçsız hale getirilerek betona gömüldü.

Yaklaşık iki gündür ağaçların kesildiğini gören vatandaşların büyük kesimi, kesenlerin de bu ağaçlar gibi olması konusunda ilençlerini belirtiyorlar. En çok da kesen ve kestirenlerin elleri ve çocukları ile ilgili ilençleri duyuyoruz. Ayrıca yine burada yazamayacağımız sövgülerde oldukça fazla söyleniyor.

Bu konuda yıllardır haber yapıyorsunuz elinize ne geçti diye soranlar oluyor, onlara cevabımız ise hiç olmazsa biz ağaçların kesilmesine tepki olarak haber yapıp, yüce rabbimizin huzuruna çıkınca sorumlu olmayacağız diyoruz.

NOT: Şimdi bir yetkili çıkıpta ev yada işyeri sahipleri istedi yada o ağaçların kesilmesi gerekiyordu derse, ona çok kötü laflar söylerim. İlk iki fotoğraftaki ağaç bizim binamızın önünde bulunuyor ve ailemle bu konu ile ilgili kimse iletişime geçmedi. Ailem haricindekilerin söyledikleri ailemizi bağlamaz.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: adsız 25 10 2023 20:29
yaş kesenin başının kesilmesi caizdir!!!

6. Yorum: yenimahlelü nuri 25 10 2023 13:11
ağaç katliamına bir son verilmelidir.yetkililerce
gerekli tedbirlerin alınması lazım.

5. Yorum: boyabatlı 25 10 2023 12:23
boyabat özellikle son zamanlarda ne kadar kötü haberlerle çıkıyor karşımıza. uyuşturucusundan tut trafik kazaları, ağaç kesimleri, çözüm bulunmayan ama üzücü klasiklerimiz arasına giren çöp sorunsalı derken akıllara gelen soru ilgililer bunun için ne yapıyor ne için ordalar acaba

4. Yorum: duayen 24 10 2023 23:31
acaba belediyenin odun veya inşaat malzemesi ihtiyacı varda, satın alacak parası mı yok!!!!
ziya paşa derki o mahiler ki derya içredür, deryayı bilmezler, belediyede yetkili olan insanlar ağaçlar ve yeşillikler içinde doğup büyüdükleri için, ağaç ve yeşil alanın şehir için ne anlama geldiğini ve şehirlilerin için, ağaç ve yeşil alan anlamını, anlamalarını beklemek zannederim, şehirli safdilliği diye tanımlanabilir
ilber hocanın tanımlaması şudur, kırsaldan şehre göç sonucu, şehre gelenlerin şehirli olması için 3 kuşak gerekir
rusya da şehirleşme süreci 200 yıl sürmüştür. avrupa da ise bu süreç 100 yıl sürmüşdür.bu sürelerle ilgili yorum da alev alatlıya aittir.esen kalınız.

3. Yorum: ramazan muslu 23 10 2023 21:57
biz yapmayı değil yıkmayı biliriz yapılacak işler hep yarım kaldı.çoşar hoca hep 2 ayda bitecek diyor bitecek deme biz hep yarım bırakırız de bundan sonra

2. Yorum: nurhan küçükbaş 23 10 2023 16:52
yıllardır evimizin önünde ailemizin bireyi gibi olan alıştığımız kuşların yuvası olan bu ağacın kesilmesinden haberdar değiliz ve bizi bu durum fazlasıyla üzmüştür yeşil bir ağacın kesilmesi hakkında kuranda geçen hadisleride göz önüne alırsak sizleri allaha havale ediyorum o ne güzel vekildir cezanızı en sevdiğinizden çıkarır bundan sonraki hesap rabbime verilecek bu yazıyı şunun için yazdım bundan sonra başınıza gelecek felaketin kestiğiniz ağaç yüzünden olduğunu bilin ve hergün ilahi adaleti bekleyin

1. Yorum: vatandaş 23 10 2023 15:25
kökleri yapılan kaldırımları patlatıyorsa yapacak birşey yok kesilebilir ama boyabattaki çöp sorununa bi çözüm bulması gerek belediyenin pislik götürüyor heryeri ana caddede yol kenarları kum ile dolu yol süpürge arabası nerede belediyenin çok merak ediyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Sizce Ne Yapmalı...


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

65657


Tasarım:DtGaNi