Yayın Tarihi:09 11 2023 12:31(1746)

Boyabat Belediyesi Bu Kadar Aciz mi?

Boyabat Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ermiş döneminde başlanan ve Boyabat Belediyesi'ne ait bu alan, bir türlü bitirilemeden bu hale geldi.

Bir zamanlar Boyabat Belediye eski başkanı Mehmet Ermiş döneminde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi yanında yapılan park, yürüyüş yolu, spor alanı ve insanların dinlenebildikleri, çocukların doğayla buluştuğu yer, sağlıklı yaşam merkezi adıyla ilçe merkezinde tek alan olarak biliniyor.

Böyle bir tesis Sinop’un hiçbir ilçesinde yok! Maalesef tek şanssızlığı Boyabat Belediye başkanlarının burayı umursamamasıdır. Bu alanın özelliği belediyeye hiçbir getirisi olmadığı gibi vatandaşlar tarafından çok talep görmesi ve kullanılmasıdır. Belediyeye ait bu alanın özellikle yürüyüş yapan, kondisyon aletleriyle spor yapan, arkadaşlarıyla ailesiyle oturup istirahat etmek isteyen, çocuklarını doğa ile buluşturmak isteyenlerin şehir merkezindeki ortak adresi durumundaydı.

Fakat ne tesadüftür ki ne çeşmesinden su içmek kimseye nasip olmuştur. Ne de tuvaletleri kullanılmıştır. Ama bu haliyle yine Boyabat’ın en fazla kullanılan yerlerinden biri olarak kalmayı başarmıştır. Yıllardır burayı yapamayan veya yapma ihtiyacı hissetmeyenlerin vatandaşa hizmet aşkı ile tutuşan siyasi irade bu parkı yapamıyorsa o kişinin amacı ilçeye hizmet etmek değildir. Neden mi? Burası neredeyse sıfır masrafla yapılabilecek bir alan olduğu içindir. Sadece ufak bir tadilat ile hala güzelliğini koruyabilecek ve oldukça fazla kitlenin kullanımına sunulacak olmasıdır.

İlçenin birçok sorunu ortada duruyorken, bir köşe yazarımız sayın başkanı ön plana çıkarmak için slogan yazmış, Boyabat’ta coşanlar yok! Ama Boyabat Belediyesi'nde coşanlar var. Sayın başkan 16 -17 aydır belediye başkanı, ciddi rakamlar harcamadan cüzi bir rakamla emekle yapılacak bu alan ilçenin tam ortasında rezalet bir şekilde duruyor. Böyle bir alanı bu şekilde bırakanların hizmet alakası var mıdır?

Kamuoyu Adına Soruyoruz…

Bu Görüntülerin Adı “Acizlik değilse, Nedir?” Boyabat’a hiç yakıştırabiliyormuşsunuz? İki yılda böyle bir yeri bitiremeyene beş yıl daha verilse bitirebilir mi? Boyabat Belediyesi 16-17 aydır kaç para borç ödemiştir?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: halk 15 11 2023 14:53
acilen boyabat çöplüğünün dumanı kesilmesi lazım çocuklar zehir soluyor.

12. Yorum: sabotaj 12 11 2023 20:14
belediye de cosari sabote eden ekipler var önceki başkanın ekipleri çevre temizlikteki arkadaşlar görevlerini adam gibi yapsın coşar farkında herşeyin yeniden aday olursa vay hallerine biraz adam olun aslanim

11. Yorum: yaparsa 11 11 2023 17:08
yaparsa coşar yapar gerisi boş yapar yalan yapar polim yapar olay bu şu boyvata önceki dönemde ne yapıldı mhp akp nin baskanlari ne yaptı fasa fiso

10. Yorum: boyabatlı kağzım 10 11 2023 21:08
nedir bu rezaletler yahu nedir? yetkililerce gerekli tedbirler alınmalıdır.

9. Yorum: millet 09 11 2023 21:43
yanlı haberi bırakın son sozu millet söyler o kadar

8. Yorum: haso ağa 09 11 2023 21:22
hakikatten eskiden eski başkanlar mehmet ermiş, hasan kara, rahmetli cemal ekiz millete açıklama yapardı. şunu yaptık bunu yaptık diye hatta vatandaşı toplarlardı. sorun cevap verelim derlerdi. bunlar neden hesap vermiyor. son 10 yıldır hesap verilmiyor. sayın coşar başarıya attığı imzalı bir iş var mı?son sayıştay raporlarındaki usulsüzlüklerin ne kadarına son verildi. haberci sormuş cevap verebilir. boyabat coşar'la nasıl coşacakmış?

7. Yorum: scorpion57 09 11 2023 20:17
toplumdaki bazı bireyler zarar vermişler. burada belediyenin suçu yok. belediyenin görevi vatan zararlılarına karşı burayı korumaktır. burası tadilat edilip başına vardiyalı güvenlik görevlileri konulmalıdır. girişte de sembolik de olsa ücret tarifesi olsun ki işi olmayan girmesin.

6. Yorum: olmamış 09 11 2023 20:04
evet boyabata yakışmamış bir kaç rutuj gerekli sn başkan zorlu işler arasında bunu gözden kaçırmış anlaşılan ancak yaparsa da burayı da o adam eder

5. Yorum: park bahçe hikaye 09 11 2023 19:58
gaz la ,borclarla ,yapılan sacma sapan masrafların peşine düşmemiş olsaydı evet böyle basit şeylere de vakit ayırabilirdi diye düşünüyoruz , ayrıca onlar durur iken de bunlara vakit harcasa idi ozaman da başkan boş işlerle uğraşıyor ana meseleler orda beklerken diye manşet atardınız ha yine söylememiz gereklidir ki mutlaka gündemdedir iki boya iki parkelik iş var orda böyle çok büyük paragraflarla eleştirmek yerine tanımayan insan değilsiniz resimleri gönderseniz zaten dikkate alırdı diye düşünüyorum , ayrıca ermişden bu zamana dünya zaman gecti niye şimdiye kadar bunu gündeme getirdiniz bu da sizin objektif ve tarafsız gazeteciliğinize gölge düşürüyor ne yazık ki

4. Yorum: fevzi 09 11 2023 17:27
kesinlikle katiliyorum. hatta boyabat belediyesi bile duzgun idare edilmiyor. belediyeden cok sikayet edenler var. ıslerini duzgun yapmiyorlarmis vatandaslari hep magdur ediyorlarmis. durmadan sorun cikariyorlarmis. belediye de bir de isler, isin ehillerine degil isin cahillerine veriliyor kimsenin de sesi cikmiyor cunku belediye mafya gibi sikayet edenin hayatini karartiyor.

3. Yorum: birbilmeyen 09 11 2023 16:58
onu boyabat'ta bile oturmadıkları halde son zamanlarda boyabat'ta belediyenin hizmetten hizmete coşarak koştuğunu coştura coştura yazanlara sorun. mutlaka bir bildikleri, söyleyecek bişeyleri vardır. boyabat'ta oturan bizler bilmeyiz,anlayamayız, onlar bilirler.

2. Yorum: vatandaş 09 11 2023 15:06
başka bir belediye başkanı yaptı diye akılları çıkıyor restore etmeye..biz boyabatlılar olarak artık buradan alparslan türkeş parkından umudu kestik belediye çöpleri toplasın yolları yıkasın doğalgaz çukurlarını kapatsın başka bi istegimiz yok o kadar umudumuz kesildi

1. Yorum: süper kahraman 09 11 2023 12:41
bu haberı yapan arkadaşın nıye yaptıgı bılınıyo başkan super kahraman değil on yıl boyunca aklınız nerdeydı nıye çunku korkun uzdan oncekı başkana bı şey yapamıyordunuz adam bır buçuk yılda maksımum şey yaptı oralara da sıra gelır geçın bu işlerı aslanım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Sizce Ne Yapmalı...


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68047


Tasarım:DtGaNi