Yayın Tarihi:03 12 2023 17:33(2231)Değişiklik:03 12 2023 17:35

Boyabat Halkı Artık Skandalları Kaldıramıyor

Boyabat yerel siyaseti, yaşanan ahlaksızlık ve olumsuzluklar sonrasında, ilçeyi ülke ve Sinop gündeminde kötü örnek olmasına neden olan siyasetçilerden arındırabilecek mi?

Boyabat'ı Adeta Skandallar İlçesi Yaptılar

Seçilmesi sağlanan veya göreve getirilen ilçedeki yerel siyasilerden bazıları peş peşe yaşanan skandallarla ilçenin itibarını ülke ve Sinop genelinde yerle bir etti. Görevden bir şekilde el çektirilen, yıllarca siyasetin içinde bulunduktan sonra, partisine ve ilçeye hiç bir şey verememiş siyasetçilerin hala siyaset yapmaya kalkışmaları akıl alır gibi değil.

Başkan Kadir Çok’un Boyabat Ak Parti ilçe başkanı olması ile birlikte, partinin toparlanması dikkatlerden kaçmıyor. Fakat, Boyabat Belediyesi'nde, il genel ve belediye meclisinde yaşanan olumsuzlar karşısında 2024 seçimleri için Ak Parti Genel merkezinin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

Ak Parti'ye göre 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Ak Parti Boyabat’ta seçimlere rakipsiz giriyor gibi gözüküyor. Bu durum siyaseti bırakıp sahaya geri dönmeye çalışanları ve iki yıldır Boyabat’ı hizmete hasret bırakan, mevcut belediye başkanın ağzını da sulandırmış görülüyor. On yıldır ilçeyi geri viteste götüren bazı siyasetçiler, Boyabat’ta toparlanan Ak Parti teşkilatı karşısında sahaya inerek yeni ve temiz siyaset yapmak isteyen siyasilere rakip olmaya çalışıyorlar. Skandal sonrası yaptıklarının unutulduğunu zan edenler aday olmaya çalışıyor. Oysa Boyabat’ta Ak Parti muhalifleri pür dikkat Ak Parti'nin çıkaracağı adaya kitlenmiş durumda bekliyor.

2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti'nin çıkaracağı adayların artık düzgün ve skandallara sebep olmayacak insanlar olması gerekmiyor mu? Yaklaşık on yıldır lafla peynir gemisi yürütenlere, Ak Parti'yi ilimiz genelinde ve ilçemizde olumsuzluk yaşatanlara, küçük düşürenlere Ak Parti genel merkezi, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in ve Boyabat teşkilatının imkan vermemesi gerekiyor. On yıldır kaderine terk edilen Boyabat’ta, Boyabat Belediyesi, belediyenin parasıyla bitirdiği kaç işe imza att?.

Ak Parti Sinop Milletvekili Sayın Nazım Maviş, tüm yaşananlar karşısında sessiz kaldınız, bundan sonrada sessizliğe devam edip Boyabat’ı kaderine terk edecek misiniz?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
22. Yorum: gokkurt 13 12 2023 11:29
mhp meftun bey ile çıkarsa karşında coşar hariç alayını ezer geçer cosarla başa baş mücadele olur akp alır akp akıllı olsun yoksa belediye gider vekilin kariyeride biter demedi demeyin

21. Yorum: ak 13 12 2023 10:30
akp partının adı ayrıca boyabatta akp nın pek ak oldugu soylenemez şayet coşar ıle ancak ak -pak olabılır gerısı fasa fıso saçmalıkta son boyut adam akplı beledıye ıle davalık aday adayı oluyor tamamen akılları gitmış bunların rant sevdasına

20. Yorum: boyabatlı 11 12 2023 12:09
akp diyen ak partili değildir bu bir, ikincisi coşar diye arka arka sıralı yorum yazanlar trollük yapmaktan başka bi iş değil yaptıkları

19. Yorum: kutalmis 09 12 2023 23:21
coşar ile yola devam ,halk için hak için coşar diyorum

18. Yorum: akilli 09 12 2023 15:15
nazım vekil akıllı ve tecrübeli siyasetçi coşar ile devam edeceğini düşünüyorum ve umuyirum

17. Yorum: ulanbatur 09 12 2023 12:06
coşar gümbür gümbür geliyor

16. Yorum: atasagun 08 12 2023 15:41
elinde coşar gibi aday varken aday aramaya gerek yoktu askinda tiyatronun bitmesine az kaldi

15. Yorum: akp 08 12 2023 15:24
akp biran önce mevcut bsk ile devam kararını açıklayıp oynanan bu komediye son vermelidir çıkardığı adaylar partide marka değerini düşürmekte aynı zamanda bölünmüşlük hissi uyandırmaktadır bu sacam tiyatro biran önce bitmelidir aksi takdirde seçim kaybedilecek

14. Yorum: haktan 08 12 2023 15:19
akp coşar harıç başkasıyla çıkar ise kaybedecek bu secımı demedı demyın

13. Yorum: basari 07 12 2023 13:02
şu anki başkan akp nin pisliğe battığı anda dümene geçti ve itibarını kurtarmıştır o yüzden akp aynı bask ile devam edecek bu akp'nin hem kurumsal hem etik hemde rte nin vefa borcudur bu kadar basit aksi durumda akp kendini inkar etmiş olacaktır.

12. Yorum: nurettin zengi 05 12 2023 19:24
boyabat'ın yapması gereken tek şey akp'nin belediyecilik anlayışından kurtulmasıdır. gelenin de gidenlerden hiçbir farkı olmayacağı gibi boyabat'a hiçbir katkısı da olmayacaktır.

11. Yorum: gokboru 05 12 2023 19:14
mevcut başkan ile yola devam olay bitmiştir

10. Yorum: vatandaş 05 12 2023 01:47
aylar önce.geri dönüşüm sisteminin faaliyete geçtiği söylenmişti,ama malesef boyabat çöplüğü hala zehir saçıyor.inanmıyorsanız gidin bakın.

9. Yorum: boyabatlı 04 12 2023 23:36
şahin arkadaş tamam siyaset kirli lakin kulakdan duyma dedikodular ile birini suçlamakta çok kirli bir davranış. boyabat gazetsi hiç bir isbatı olmayan ve bir kişiyi zan altında bırakan bir yoruma müsade etmeniz etik olmamış.

8. Yorum: güdümlü 04 12 2023 23:22
eski başkan yeğenini güdümlü bir füze gibi sahaya sürmüştür bunu ilkokul bebeleri bile biliyir olay bu

7. Yorum: itibar 04 12 2023 19:51
partinin itibarını kurtaran başkan cosardir tabi ilçe bsk da aynı şekilde ikisi çok uyumlu tebrikler

6. Yorum: boyabatlı 04 12 2023 12:20
4. yorumu yazan arkadaş bir söz vardır öküzün altında buzağı aramak sizin yorumunuzda biraz öyle olmuş. sayın dinarı temiz arkadaş demişsiniz ama hiç olmadık bir şekilde töhmet altında bırakmışsınız. insanları amca, hala, teyze, dayı bağıyla yargılanmayı bırakın anne, baba, kardeş, çocukları ile bile yargılanamaz. nasıl kanunlarda bile suç niteliği taşıyan fiilden, fiili gerçekleştiren fail sorumlu ise akrabalık bağından dolayı hüsnü zanda bulunmak çok doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum. bence sayın dinar birilerinin işareti ile değil dürüst kişiliğinden dolayı camiada sevilen biri olması hasebiyle bir çok kişinin belediye başkanlığına layık görmesinden dolayı aday olmuştur. adaylığını açıkladığında ak parti ilçe binasının önünde toplanan yüksek katılımlı destekde bunun göstergesiydi.

5. Yorum: şahin 04 12 2023 12:19
yazıda bahsedilen kişiyi tahmin ediyorum o kişide kadınlarla basılan f.y eski ilçe başkanı evet siyasette yüzsüzlük devam ediyor fatih dinar da şefik çakıcının köylüsü aynı zamanda akrabası fatih dinar başkan olursa az çok şefiğin dediği olabilir yada yine köylülerini kara yollarına ve belediyeye torpille daimi işe sokar gerçi bunu bütün siyasetçiler yapıyor işte siyaset böyle kirli ve namuzsuzluklarla dolu kim bulaşmak ister

4. Yorum: çarşı 04 12 2023 11:27
fatih dinar temiz bir arkadaş fakat şefik çakıcı ile hala dayı çocuğu sakın o aday diye çıkarmasın muhtemelende öyle belediyeyi kim yönetir sen düşün

3. Yorum: boyabatlı 04 12 2023 10:24
yazınızda kadir çok'un başkan olmasından sonra ak parti toparlanma sürecine girdiği söylemi bence de çok doğru bir tespit. bana göre ak parti mevcut belediye başkanı adayları içinde en düzgün, şaibesiz ve gelecektede bu şekilde devam edeceğine inandığım kişi fatih dinardır. fatih dinar ile boyabat belediyesinin çok başarılı işler yapacağını, örnek bir belediye başkanı ve örnek bir belediye olacağına inancındayım

2. Yorum: boş konuşan 04 12 2023 09:02
boş yapmışsın kardeşim ne yazık ki mevcut belediye başkanı yılın en başarılı belediye başkanlığı plaketini alalı çok oldu hizmete hasret kalınan yılları iki yılda halletmiş boyabat halkı için çalıp çıprmadan hizmet etmiş birinden bu şekilde bahsetmeniz hoş olmamış madem hizmete hasret bıraktı neden teyamül ve anketlerde yüzde 70 ortalama ile partili partisiz sempatizanı var oturun bir düşünün

1. Yorum: hata 03 12 2023 21:41
sn yazar il ve ilçe ortada bizde aynı görüşteyiz ancak mevcut belediye başkanına ağzını sulandırmış vs diye ithamda bulunmanız birilerinin yönlendirmesi ile bu yazıyı metne aldığınızın bir başka göstergesi olmuş , sizin ağzınızı kim sulandırdı kim size bir parça et gösterdi de böyle bir ithama girdiniz lütfen bunu da söyleyiniz a dan z ye teamülde anketlerde şurada burada birinci çıkan partili partisiz sevilen bir başkan dan bahsederken çok daha detaycı ve araştırmacı olmanızı tavsiye ederiz.velhasıl ısmarlama haber ile yazı ile gazeteleri meşgul etmeyiniz . saygılarımla.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Sizce Ne Yapmalı...


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

72974


Tasarım:DtGaNi