Yayın Tarihi:04 01 2024 12:16(1421)

Geçmiş On Yılını Kaybeden Boyabat,
Gelecek Beş Yıl İçin Başkanını Arıyor

On yıldır kuru gürültüyle zamanı boşa geçen ve onlarca sorunla baş başa bırakılan Boyabat, gelecek beş yıl yeni başkanını bekliyor.

Ak Parti oylarıyla kazanacaklarına kesin gözüyle bakan siyasetçileri, meydanda acaba hangi sürprizler bekliyor.

Geçmiş on yıldır birkaç  süper etkinlik dışında hizmet alamayan , belediyeciliği lay lay loma çeviren Boyabat siyaseti karşısında , Boyabatlı artık hizmet verecek belediye başkanını bekliyor.

Memleketin yıllardır çözülmeyen ve zamanla yenisi eklenen bir çok sorunu var. Bu sorunların en çok bilinenleri ise, Boyabat çöplüğünün çevreye verdiği zarar, Asbestli kanserojen içme suyu hattı, vatandaşın cadde ve sokaklarda otopark sorunu, cadde ve sokaklarda kaldırım olmaması, park ve bahçelerin yenilenmemesi, Esentepe ve Çamlıca mahallesinde bir çok sokağın halen toprak yol olarak durması, sokak hayvanlarının sorunları, modern mezbahanın atıl hale gelmesi, Küçük sanayi sitesinin yetersizliği olarak görülüyor.

Üç yıldır Boyabat Kalebağı mesire alanın giden 600 metrelik yolu  yapamamak acizlik değil mi? Sanki çok büyük bir hizmet yaparmış gibi Adnan Menderes Bulvarı, Stadyum Caddesi ve 75. Yıl Caddesi'ndeki ağaçları keserek, buraları betonla kaplayarak, Boyabat'ın en işlek caddelerini kel aynak kuşuna çevirdiniz. Geçmişte yapılan hizmetleri yok etmeyi çok güzel becerdiniz.  Boyabat artık sizlerin bu kötü siyasetinizi kaldıramıyor. Siz sanki iyi bir şey yapmış gibi yüzlü yüzlü halkın içinde dolaşıyorsunuz..

Düşün artık Boyabat’ın yakasından!…

Bırakın artık Boyabat’ı eğitimli yeni siyasetçiler yönetsin, siz bugüne kadar ne yaptınız bu memlekete? Siz sahayı boş mu zannediyorsunuz. Saha hiç boş değil.. Çekilin vizyon sahibi, eğitimli, Boyabat’ı yakından tanıyan, halktan kopuk olmayan yeni siyasetçiler çıksın, bütün partiler bunun üzerinde yoğunlaşarak partisine ve başkanı olacağı ilçeye artılar getirecek birini seçsin.

Buyurun marka şehir, abad kent, on yıldır yönetenlerin  belediyeciliği. Bu görüntüler Boyabat merkezinden, son 15 gün içinde Adnan Menderes Bulvarı dahil olmak üzere çekilen görüntüler.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
17. Yorum: angarali 10 01 2024 14:15
evet doğru coşar hariç diğer adaylarla biyabatin on yilini daha kaybedeceksiniz doğru bu bak

16. Yorum: gokboru 09 01 2024 16:59
cosari aday göstermek parti'nin vekilin namus borcudur göstermez iseler kendileri bilir kaybeden onlar olur coşar alnı ak çekilir kenara

15. Yorum: geliyor 08 01 2024 21:57
coşar gümbür gümbür geliyor tüm piyonlar tüm kağıttan kaplanlar yol verin hele coşar geliyor beş yıl heba olmaması için çare cosar

14. Yorum: sodyum 08 01 2024 09:49
geçmiş 10 yılını kaybeden boyabat ,şimdi sabırsızlıkla gelecek 10 yılını da kaybetmek için sabırsızlıkla akp'nin çıkaracağı adayı bekliyor. hiç şaşırtmaz.

13. Yorum: bir vatandaş 08 01 2024 09:36
yolları .... götürüyor, okulların bahçesinde oturacak bank yok veliler ayakta bekliyor, kaldırımlar çamur içinde, adamlar hâlâ belediye başkanını savunma derdinde . bizden bir halt olmaz

12. Yorum: gokboru 06 01 2024 22:48
patlasanda catlasanda akp alacak belediyeyi ve aday sayın coşar catlaaayinnnn

11. Yorum: kumluklu niyazi 06 01 2024 20:52
boyabatın ahvali fotolardada görüldüğü üzere nanay durumda beyler.

10. Yorum: osman 06 01 2024 16:54
malum partiden kimi koysan insanlar seçiyor, seçilenler ne için geliyor belli, seçenler ne seçtiğini bilmiyor. yıllardır boyabat ne halde göz göre göre oy veriyorlar niye bunları cezalandırmıyoruz bu şımarıklıklarını elden almıyoruz

9. Yorum: boyabatlı 06 01 2024 03:42
bu fotoğraflar için çok teşekkür ederim yetkililere duyurulur

8. Yorum: çarşı 05 01 2024 17:19
10 yıl degil 20 yılı gitti çarşı düşmanı zihniyet bu işte

7. Yorum: jonturk 05 01 2024 17:14
boyabat'ta belediyenin 5 yıllığına kapatılıp, ilçe yönetiminin profesyonel yöneticilere verilmesi gerek. çünkü boyabatta belediyecilik algısı tümüyle yanlış ve çıkar üzerine kurulu. gelen başkanlar o çarkın parçası olmazsa en yakınıyla bile kötü oluyor. sistem bozuk olunca koltuğa kimin oturduğunun pek önemi kalmıyor.

6. Yorum: halk 05 01 2024 03:52
boyabat çöplüğünü dillendirmeniz çok yerinde olmuş,bu sağlık için çok önemli.

5. Yorum: insaf 05 01 2024 01:26
o çamurlu yolların/kaldırımların bazıları doğalgaz çalışması ndeniyle bu halde. önceki başkanın beceriksizliği yüzünden neredeyse bu sene de doğalgaz alamayacak mahallelere coşar başkan sayesinde doğalgaz verildi. tamiri doğalgaz şirketi tarafından yapılması gereken yolların tamirat işini de çalışmalar hızlı tamamlanabilsin diye belediye üstlendi. neticede hizmet verildi. bu kış 2 mahallenin insanı soğuktan kırılsaydı da yollar sağlam kalsaydı daha mı iyiydi? hesapsız çıkan bu kadar yol kaldırım enkazının da kış günü bu kadar hızlı tamir edilmesini beklemek insafsızlık oluyor biraz. üzümü yiyoruz, bağcıyı da haksız dövmeyelim bari.

4. Yorum: arif kemal 04 01 2024 21:25
bence akpli belediye baskani gitmeli yerine durust bir adam gelmeli.

3. Yorum: vatandaş 04 01 2024 19:29
o kadar doğru bi haber ki yollar çamur yıkanmıyor yol temizleme aracı nerde belli değil araçlar kayıyor artık pislikten yola tutunamıyor...kaldırımlar ayrı bi rezillik belediyenin masa başı personeli dolu ama temizlik ile ilgili personeli yok ..şu orta çimenlikteki çitlerin hepsi kırılmış kırılmayanların üzerindenden de yayalar yola atlıyor yapın artık şu yüksek demir çitlerden yayalar sadece yaya geçidinden yola çıkabilsinler..sahipsiz boyabat !

2. Yorum: vatandaş 04 01 2024 18:53
emekliler olarak yüzde 37 zam almışken boyabat belediyesi suya
yüzde kaç zam yapmıştır???

1. Yorum: boş 04 01 2024 13:02
saygıdeğer yazar boyabatın hızlı ve çabuk bir şekilde d gaz altyapısından çıktığını aynı zamanda devam etmekte olan işler oldugunu atlayarak yazmışsınız bu kalem sizin elinize ısmarlama verilmiş hep aynı lügat , aynı zamanda halktan kopuk olmayan diye nitelendirdiğiniz şahsiyetlerin ki eminim yönlendirme de o dur ilk defa halkın arasına girip el tokalaştığını da görmüş olduk boyabat halkının teyamülü belli anketi belli görüşü belli eğitimsiz vs derken kastın nedir kimi ne kadar biliyosun neye göre yorum yapıyorsun az zaman kaldı bakalım bundan sonraki süreçte elbet bunlara da cevap verilecektir. o yüzden son dakikaya kadar yagmur çamur eşilmiş sokakların resmini çekip atmaya devam edin lütfen ama bunların samimi olmadığını biliyoruz , çok hayvanseversin kaç kere gttin yuvaya bir mama götürdün geçin bu ayakları


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Sizce Ne Yapmalı...


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

65895


Tasarım:DtGaNi