Yayın Tarihi:08 05 2024 11:38(1560)

Boyabat Belediye Meclisi Toplandı

Boyabat Belediye meclisi 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 16.00'da yeni gündem maddelerini görüşmek üzere Başkan Hasan Kara başkanlığında toplandı.

Boyabat Belediye meclisi Yeniden Refah Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti meclis üyelerinin katılımı ile Başkan Hasan Kara başkanlığında 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 16.00'da toplandı. Gündemin ilk iki maddesi parsel hisse satın alma ve imar plan değişikli görüşmesinin ardından, Boyabat Kalesi eteğinde halk arasında Kertil olarak anılan bölgede araç içinde bulunan geçici baz istasyonun kalması yönündeki talebin görüşülmesi gerçekleştirildi.

Dördüncü madde ise Belediye mücavir alan sınırları içerisindeki alanlarda kaliteli bir mimari ve fiziksel çevrenin elde edilmesinin sağlanması amacıyla nitelikli mimarinin uygulanmasını ve estetik çözümlere ulaşılmasını sağlamaya yönelik Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nin 66. Maddesi hükmüne istinaden yapıların, şehircilik, mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı projelerinin ve uygulamalarının kent estetiği açısından değerlendirilmesi ile gerçek ve tüzel kişiler ile kamu kurum ve kuruluşlarının uymak zorunda oldukları esasları belirlemeyi amaçlayan Mimari Estetik Komisyonu'na ilişkin görüşme gündemde yerini aldı.

Başkan yardımcısı ücret belirleme görüşmesinin ardından, motor kısmından ciddi sorun olan ve yapımı yüksek maliyet tutan ve araç kilometresi 325 bin olan makam aracı yerine, yüksek maliyeti bulunmayan kullanılmış ikinci el bir otomobil alınmasına yönelik görüşme gerçekleştirildi. 2023 Yılı Bütçe Kesin Hesabı görüşmesi için 10 Mayıs 2023 Cuma günü yeniden toplanmak üzere oturum sonlandırıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyesi Ayşe Şahin grubu adına salı günleri yapılan Boyabat Belediye Meclis toplantılarının saat 16.00 yerine daha ileri bir saate alınarak esnaf ve ticaret yapanların mesleki açıdan işlerinin aksamaması için öneride bulundu. Meclis üyeleri öneriyi olumlu bularak Boyabat Belediye Meclis toplantılarının saat 17.30'da yapılması konusunda mutabık kaldılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: adsız 12 05 2024 16:08
kurucu parti'nin boyabat belediye meclisinde tek bir üyesi yoksa,ya kurucu partide,ya da boyabat halkında bir eksiklik olduğu sabittir!!!

7. Yorum: doğrucu davut 09 05 2024 21:31
bükemediğin eli öpeceksin üçüncü sıra olarak tarihe geçen partinin ilçe başkanı ve yönetimi el öpmeye gitmişler siz yenilmediniz boyabat tan silindiniz ama halen pişkin pişkin oturuyorsunuz belediyeye üç yıllık çek vermiş herhalde onun gününü uzatmaya gittiir şirinlik yaparak hasan başkanı susturacaklarını zannediyor
lar başkan eğer ticari işlerin bitti ise sende ev çok hangisine gidersen git ekipte boynuzları arşa çıkmışlarıda al lütfen edep edep edep huuu edep.

6. Yorum: karambaba 09 05 2024 18:32
ya boooğ.. aga ne böyük kararlar alınmış mışdah, bizim tezelden haberimiz olmuş, armut gibi gözleri çıkarıp çıkarıp bakacağınıza konuşsanıza çevre yolunu havza-karabük arası hızlı tren konulması bunula ilgili asan garanın gavza v.körpü durağan taşköprü kastamonu belediye başkanlarıyla bir orgaze çalışması başlatması için karar verilmiştir babında, neyse böyle saça böyle tarak

5. Yorum: camlıca mah sak. 09 05 2024 16:21
başkanım camlıca mahallesi bim marketten sağa mahaleye dönüşte bir set yapmışlar görmenizi isteriz çin setti gibi buraya set gerekiyorsa daha şeffaf bir set yapılmasını öneriyoruz teşekkür ederiz.

4. Yorum: boyabatlı kağzım 09 05 2024 12:26
başkan kara azim ve kararlılıkla boyabatı yönetiyor.yapılması lazım gelen işler için cabalıyor.boyabata huzur ve refah geliyor dostlar.

3. Yorum: camlicali 08 05 2024 16:46
sayin baskan bizi bu kultur merkezi denen şekilsiz binadan kurtarin lutfen saygilar basarilar

2. Yorum: antimudahana 08 05 2024 15:52
memleket meselesi gönül işidir, fedakârlık gerektirir. zamanı ve yeri olmaz. memleket meselesi 1915 ruhuyla yaşamayı gerektirir. memleket meselesinde iş ve aile öncelikli olmaz, sorumluluğu ve vebali büyüktür.

1. Yorum: daylulu kerem 08 05 2024 14:47
belediye çalışıyor dostlar.başkan kara boyabat için durmadan çalışıp cabalamakta.helal olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Gençlik ve 19 Mayıs'ın Anlamı


Doğru Bildiğimiz Yolda


80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

242942


Tasarım:DtGaNi