Yayın Tarihi:15 08 2020 21:03(24952)

Herkes Kaşık Yapar Lakin Sapını Yapamazmış

Defalarcayazdık çizdik. Doğalgaz çalışmaları başladığı vakitilçenin cadde ve sokaklarının köstebek yuvasına dönüşeceğini,bu nedenle kaldırım yenilemeleri, kilit taşlarının sökülüpsıcak asfalt veya kaplama yapılmaması için……

Sakalımızolmadığı için dinletemedik. Sadece yetkililere mi? Hayır….

Siyasi olarakda halka yıllarca bir şeyler anlatmakistedik lakin çenemizi yormaktan ileri gidemedik.

Tahminim onyıl önceydi. Yetkililerin ilçemize doğalgaz geliyor dediklerinde.On yıl aynı tırıvırıyı dinledik durduk be.. Biz dinlemedenyorulduk, onlar dinletmekten yorulmadı. Derken koskoca bir on yılıdevirdik. Tabi bu arada komşu ilçeler doğalgazı çoktankullanmaya başlamıştı bile.

Atalarımız ’’Taşımasu ile değirmen dönmez’’ desede vallahi Taşköprü ilçesiyıllarca taşıma doğalgaz ile ilçenin ısıtmasını sağladı.Vezirköprü ilçesi 7-8 senedir doğalgaz kullanıyor. Bizim yarınüfusumuza sahip olmayan Gümüşhacıköy 3-4 yıldır doğalgazkullanıyor. Hem de belediye kendi bütçesi ile ilçeye bu hizmetigetirdi.

Derken……..

Şugünlerde doğalgaz çat kapı evlerimize girmek üzere. Üç senesürecekmiş, olsun on sene bekledik, üç sene daha beklesek neyazar. Yazar derken aslında yazar tabii. Zira doğalgazı görmedentoprak ile buluşan nice insanlarımız oldu. Onların vebalini kimverecek. Veya kömür dumanı ile iflas eden çiğerlerinsahiplerinin çektikleri çile……

Ayrıca;

İlçemizedoğalgazın çok geç gelmesi siyasiler için bir ayıp olmasıgerekirken bunu şova çevirmek akıllara durgunluk. Bu konuda fazlalaf söylemeyeceğim. Zira bu kişiler hala halk arasına çıkıyorsasorun büyük demektir.

Gelelimsadede;

İlçemizdedoğalgaz çalışmaları başladı. Tabi bu arada her yer köstebekyuvasına da dönüşmeye başladı. Önümüzdeki aylarda dayağışlar başlayacak. Yani bizleri zor günler bekliyor. Bu konuhakkında asla sözüm olmayacak. Çünkü yapılması gerekenleryapılıyor. Toplum olarakta saygı duymalıyız. Siyasi malzemeyapmakta ilçeye bir ihanettir. Ama gerçek bir ihanet varki benondan bahsedeceğim.

Arkadaşlar;

Son beşyıl içerisinde ilçemize ne kadar kilit taşı döşendi. Ne kadarsıcak asfalt veya kaplama yapıldı. Bunlar yapılırken kaç binadet kilit taşı Boyabat çöplüğüne atıldı. Onlar buçalışmaları yaptıkça bizde eleştirmekten geri kalmadık. Zirahaklıydık ve zamanda bizi haklı çıkardı.

Evet…Hersokak ve caddede asfaltlar kırılıyor, kilit taşları sökülüpatılıyor neticede çukurlar oluşuyor.

Soruyoruzyetkililere;

1- Doğalgazıngeleceği beş yıl önceden belli değil miydi?

2- Neden ozaman sokak ve caddelerede kaldırım ve kilit taşı yenilemeleriyaptınız?

Son söz…

Bunun adıbelediyecilik değil. Bunun adı devletçilik değil. Düpedüz halkaşirin görünmek.. Tabi bana ve benim gibi düşünenlere değil.Sizin gibilere bırak oy günahımı dahi vermem. Başarılı yetkiliaz para ile çok iş yapandır. Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘’Bensporcunun zeki ve ahlaklısını severim’’ dediği gibi… Bendeaz para ile çok iş yapanı severim.

SAYGILAR

HÜSEYİNCÖMERT

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: analiz 17 08 2020 17:11
şehir içi yollara beton asfalt dökülürken, cömert'in "madem ilçeye doğalgaz getireceğiz diyorsunuz, o halde yeniden kazılacak yollara bile bile niçin beton asfalt döküyorsunuz?" diye yazdığını dün gibi hatırlıyorum.

5. Yorum: boyabatlı şakır 16 08 2020 17:23
desenize ilerki sureclerde dogalgazcilar petek ve kombiciler köşeyi dönecek dostlar.

4. Yorum: ali dayi 16 08 2020 05:20
belediyenin yaptigi bosa masraflari sorgulamalilar. vatandaslarin verdigi vergileri hunharca harcamamalilar, hesap vermeliler halka.

3. Yorum: evet 16 08 2020 03:49
reklam panosuna ne kadar ücret ödendi bilmeyiz neyin karşılığıdır hiç bilmeyiz kuleye ne ödendi bunuda bilmemiz mümkün değil unutulan ilahi adalet var sayın cömert ona sığının ve bekleyin göreceksiz herşey iyi olacak

2. Yorum: hüseyin cömert 16 08 2020 00:02
bu kurumlardan biride boyabat belediyesi...kule yapmaya para var, seyir teras yapmaya para var. ama halan türkiye genelinde kurum binası olmayan tek belediye olma özelliğini koruyor. ne kira veriyor o da gizemli..şimdi birileri diyecek ki belediye binası yapıldı. yok ya....boyabat kaymakamlığının dağıttığı son kitapçıkta o alan hükümet binası olarak geçmektedir. neyse biz diğer lüzumsuz harçamalara geçelim.. ençok merak ettiğim konulardan biride değeri olmayan reklam panolarına asılan kendi reklamları..yedi yılda ne kadar üçret ödendi acaba bu kağıt parçalarına.. ya kiralık araçlara ne demeli...arkadaş senin 7-8 milyon tl ye yaptırdığın kule ye ödediğin para ile 15-20 araç alırım be... ve araç kirasıda ödemem.sahi yapılan bu kule ne işe yarıyor. bayramdan bayrama ışıkları yanıyor diğer günleri ortada yok.gün gelecek boyabat belediyesi boyabat belediyesi boyabat halkının elinde kalacak göreceksiniz

1. Yorum: hüseyin cömert 15 08 2020 23:47
çok zenginiz diyerek hunnarca harcama yaparak sonrasında madur duruma düşen çok aile biliyoruz. devlette bir aile gibidir. kaynaklarını sağlıklı kullanamazsan diğer devletlere muhtaç kalırsın. aynen günümüzde olduğumuz gibi. birileri hükümeti başarılı görsede lakin dışa bağlı bir devlet olduk. tl nin diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesi bunun en bariz örneğidir.balık baştan kokmuş. kazanma hırsı gözleri kör etmiş duygular kör olmuş.kurumlarda denetim yok. yetkilililer tek başına hareket ediyor.cezai karşılığı olmadığı gibi bu konuda korunuyor ve kollanılıyorlar.sen yeterki kazan kurumun bütçesi taban yapmış hatta borç batağına saplanmış önemi yok.boz yap tahtası vardır. yaparsın ikinci bir oyun için tekrar bozarsın..maalesef kurumlarımız bu şekil çalışıyor.kır yap tekrar kır tekrar yap


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

215319


Tasarım:DtGaNi