Yayın Tarihi:02 04 2021 21:45(3562)


Boyabat Belediyesi'ne yeni TEAM!!!

Boyabat Belediyesi sansasyonel haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Boyabat'ın AK Parti'li belediyesi, "Marka Şehir Boyabat" sloganıyla çıkmış olduğu hizmet kervanına bir yenisini daha ekledi.

İlçede yapılacak o kadar iş varken belediye yetkililerin anlam veremediğimiz bu işlerle uğraşması vatandaş da gülümsemeye neden oldu.

Yeni birim şaşkınlık yarattı...

Boyabat Belediyesi tarafından kullanılan afişlerde ki detay gözlerden kaçmadı.

Belediyeye ait afişlerde ki "Boyabat Belediyesi MEDIA TEAM" logosu Boyabat Belediyesi'nde İngilizce isimle yeni bir birim kurulduğunu ortaya koydu.

İngilizce isimle kurulan yeni birim vatandaşlar da şaşkınlık yarattı.

Haber merkezimize ulaşan bilgi ve dökümanlar haberin doğruluğunu kanıtlar durumdaydı.

Boyabat Belediyesi tarafından billboardlarda kullanılan "Boyabat Belediyesi Baharda Boyabat" Fotoğraf yarışması afişlerinin sağ alt bölümünde oluşturulan "Boyabat Belediyesi MEDIA TEAM" logosunun belediyenin sosyal medya hesaplarında kullanılan bazı videolarda da kullanıldığı görüldü.

İngilizce; MEDIA TEAM, Türkçe karşılığı ile Medya Takımı(Ekibi)'nın kimlerden oluştuğu, takım kaptanın kim olduğu, kaç kişiden oluştuğu ve görev alanının neler olduğu vatandaşlar arasında merak konusu oldu.

Vatandaştan tepki...

Görüşlerine başvurduğumuz hemşerilerimizin çoğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkçe'nin yaşatılması ile ilgili, "Tabelalardan şirket isimlerine kadar her alandaki İngilizce isimlerin ayıklanması adına yapmış olduğu çalışmaların bilindiği halde, son olarak gene Cumhurbaşkanının çağrısıyla sosyal medya hesaplarında "Astoronot" kelimesine Türkçe isim aranırken, Boyabat Belediyesi'nin yeni kurmuş olduğu " Boyabat Belediyesi MEDIA TEAM" biriminin İngilizce isimden oluşmasının anlaşılır gibi olmadığını, Cumhurbaşkanına rağmen yapılmış bir girişim gibi alındığı ve bu nedenle tepkiye yol açtı.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: yandaş cemal 09 04 2021 17:48
anonim belediyedekilerin yaptıklarına değil de, habere mi takıldın!!!

2. Yorum: haydar 09 04 2021 00:48
belediyeyi düsürdükleri hale bak.

1. Yorum: anonim 07 04 2021 02:51
yapmayın ya çocuk gibi takıldığınız şey bu mu? başkalarının günahına girmeyin! herkes kendi işini yapsın!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)

| Beni Unut

Boyabat AK Parti'de Adaylık Yarışı!


Soru Işaretleri İle Dolu Seçim...


Gün gelir değişimde değişir


Kılıçdaroğlu, hırsızlık, yolsuzluk mu yaptı ki istifa etsin?


Crystal Bistro'da odun ateşinde nefis lahmacun ve pide


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı 19 Mayıs Mesajı


2023 Boyabat Cumhurbaşk. 1. Tur Seçimi Sonucu (14 Mayıs 2023)


Memleket İsterim


57. Piyade Alayı


Bayram sabahı


Sallım Çorba


Dil Neyi Çok Anarsa Baş da Orada Sabit Olur….


2023 - 1444 Ramazan İmsakiyesi


Boyabat'ın 2022 yılı nüfusu belli oldu


Rıza Mor'u Aramızdan Ayrılışının 7. Yılında Rahmetle Anıyoruz


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Papaz Eriği


Davulcunun Kefen Parası


Mutlu Eğitim


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Anlayamadıklarım


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Haziran ayı ziyaretci sayısı:

84574


Tasarım:DtGaNi