Yayın Tarihi:01 09 2022 19:02(1952)

Ne Zaman Açılacak Bu Çevre Yolu?

Ülkemizde, köprüler, havaalanlanları ve TOKİ inşaatları bitiyor, Boyabat'ın çevre yolu hala bitmiyor.. Çevre yoluna başlama tarihi de 2009.. Peki sorumlusu kim? Ortada sorumluda yok... Sayın Vekil Nazım Maviş geçtiğimiz haftalarda bir açıklamada bulundu. Yüklenici firmanın sahibinin öldüğünü ve çevre yolunda onun için aksaklık yaşandığını söyledi.  Allah rahmet eylesin de, adam öldü diye yolumu bitirmeyelim veya yasını tutmaya devam mı edelim? Yüklenici firmadan Karayollarının devralacağını belirten Sayın Vekil Maviş, fakat yolun ne zaman biteceğini söyleyemiyor..

Dünyanın hiçbir ülkesinde bir ilçenin içinden şehirlerarası yol geçmez.. Bu geçse geçse ancak bizim ülkemizde Boyabat'tan geçer.. Sayın Vekilim biran önce şu çevre yolu bir açılsın da şehir içindeki trafik keşmekeşliği son bulsun...

BAŞHEKİM DR. KÜBRA YILMAZ VE EKİBİ İYİKİ VARSINIZ!

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kübra Yılmaz, hastanedeki eksikliklere rağmen ekibiyle birlikte vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.. Hastaneye çevre ilçelerden de çok sayıda hasta geldiği için hekimler yoğun bir çalışma içinde.. Hekimlerin  bu güzel hizmeti karşısında can sıkıcı  olaylarda olmuyor değil.. Bazı vatandaşlar ya hekimin muayenesini ya da teşhisini beğenmiyor.. Bazıları da "Benim hastaya öncelik tanımaz ve ilgilenmezsen sizi Milletvikiline, Bakana şikayet edeceğiz!" tehdidinde bulunuyor.. Sevgili hemşehrilerim hekimlere ve diğer sağlık personeline böyle tehditvari konuşmalar hoş değil.. Hastamızı emanet edelim, bırakalım onlara işini yapsınlar.. Sorarım size bir hekim kaç yılda yetişiyor? Bunu biliyormusunuz? Bunu bilseniz  hekimlere bu şekilde davranamazsınız.. Bırakalım tehtidi de hekimlerimize yardımcı olalım.. Şu an ülkemizdeki bütün hastanelerde hekim açığımız var.. Bu açıkda kolay kolay kapanacağa benzemiyor.. Elimizde olan hekimlerle bu açığı kapatmak zorundayız.. Saraydüzü ilçemizde bırak hekim açığını, akşam 5'ten sona iğne yapacak hemşire yok.. Bir de burası ilçe.. Gerisini siz düşünün.. Çevre ilçelerinde yükünü çeken Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi, başta  Başhekim Dr. Kübra Yılmaz olmak üzere bütün ekibine görevlerinde başarı ve kolaylıklar dilerim.. İyiki varsınız..

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatandaş 03 09 2022 10:47
çevre yolu yapılıp kullanılsa güzel olur,ancak daha öncelikli açılması gereken geri dönüşüm tesisi,boyabat çöplüğü yanan dumanıyla boyabatı zehirliyor,yetkil
iler bir an önce bu sorunu çözmeli.

2. Yorum: sağlıkçı 02 09 2022 16:23
önceki vekil zamanındaki yöneticiler döneminde kodrosu olupta kendisi olmayan branş kalmamıştı. hekim sayısı o kadar artmıştıki hekimlere polklinik vermekte bile güçlük yaşanıyordu. ana branşlardan ikişer üçer hekim vardı. olmayan branş yoktu. ayrıca yeni hastane işleriylede uğraşıyorlardı. şimdi olmayan branşları say bakalım. ne oldu bu vekil geldi hepsi değişti. kim iyiki var kim niye yok.

1. Yorum: ziya yilmaz 02 09 2022 00:08
sadece doktorlar okumuyor bu memlekette. profesor olmak hicbir alanda kolay degildir. doktorlar 6 yil okuyorsa profesor olmak isteyenlerde en az 20 yil okuyor veya daha fazla. yani doktorlari kim ile karsilastiriyorsunuz? bence insanlari fazla övmeyin sonra bir tarafları kalkıyor. önemli olan insan olmaktır. bu özellikte bu toplumda yok. adalet'in ve saygı'nın olmadığı bir toplumda her türlü pislikler olur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

217595


Tasarım:DtGaNi