Yayın Tarihi:05 09 2022 22:06(2167)

Boyabat Belediyesi'nde Nikah Memuru ve Fen İşleri Yok mu?

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, göreve geldiği günden beri birşeyler yapma gayretinde, iyi niyetle çalışıyor. Fakat herşeyi kendisinin yapma zorunluluğu varmış gibi davranması yakışık almıyor. Başkan Coşar'ın ilk icraatı kiralık araçların görevini sonlandırmak oldu... Bu alkışa değer bir hareket.. Borç batağında olan bir belediyenin araç kiralanması da düşündürücü.. Birilerine peşkeş mi çekiliyor sorusu akla gelmiyor da değil.. (Bu araç kiralama işi, para yok deyip sızlanan ve çakarlı araçlara binen diğer belediye başkanları içinde geçerli.)

Sonra Başkan Coşar'ı bütün düğünlerde nikah kıyarken görüyoruz.. Acaba sayın başkan nikah memurunu görevden alıp, asıl işinin nikah kıymak mı olduğunu sanıyor... Başkan bize bu hareketiyle  de birilerini hatırlattı.. O da ilk zamanlar memurunu unutmuş nikah masalarında boy gösteriyordu.. Siz bu nikah kıyma işini, sizi temsil eden memurunuza bırakın.. Nikah kıyma işinden başka yapacağınız o kadar çok acil işler var ki.! Enerjinizi onlara harcayın..

Geçtiğimiz günlerde sayın Başkan Coşar'ın sosyal medyada bir paylaşımını gördüm...Yeni Mahalle'de bir kanalın başında poz vermiş ve "biz görevimizin başındayız" yazmış.. Görevinizin başında olmak güzel sayın başkan da bir çukur açılıp başında poz vermek, bir de laf değil iş yapıyoruz demek biraz tuhaf olmuş.. Eğer siz görev yapmak istiyorsanız, iş yapmak istiyorsanız önce siz, şehrin altyapısını ve astpestli su borularını değiştirin .. İşte o zaman hem görev yapmış hem de iş yapmış olursunuz.. Yoksa açılan bir kanalın başında durmakla görev yapılmıyor.. Belediyenizde Fen İşleri Müdürlüğü diye bir birim yok mu? Bırakın o çukurun veya kanalın başında o müdürünüz dursun..

Bir de geçtiğimiz günlerde şehir merkezinde bir değirmen yangını meydana geldi... İtfaiyeye de 100 metre veya 150-200 metre mesafede.. Sizin yerinizde olsam oraya küle dönmüş durumda iken gitmem.. Yangın anında giderim.. İtfaiyenin yangına nasıl müdahale ettiğini, çalışmalarının yeterli mi değil mi olduğunu gözlemlerim.. Bir de itfaiyeye bu kadar yakın mesafede olup da değirmenin küle dönmesi de ayrıca bir soru işareti.. Bu yangın ya bir apartmanda çıksaydı, hafazanallah olacakları düşünemiyorum bile... Sizin küle dönmüş yeri ziyaret etmenizin bir anlamı yok... Eğer ben her şartlarda vatandaşımın yanında olacağım derseniz.. afetler bittiği zaman değil, (yangın veya su baskını)  olduğu zaman orada olursanız iyi olur.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu örnek alın ve afet zamanı vatandaşın yanında olun.. Bittikden sonra değil.. Sayın Başkan o koltuğa isteyerek veya istemeyerek oturmuş olsanız bile sizin göreviniz 2024 yılına kadar Boyabatlı hemşehrilerime en iyi şekilde hizmet etmektir.. Bu hizmetler de göz boyamak için yapılanlar değil, kalıcı olan ve elle tutulur, gözle görülür faydalı hizmet olmalı.. İşiniz zor fakat, bu zorlukları da aşamayacağınız anlamına gelmez..

Daha öncede söylemiştik bu iş ekip işi diye.. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun..

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: bazi 08 09 2022 22:49
sayin fen isleri müdürü siz yeni mah de ilk dogal gaxin gectigi yerleri yapmayi sonra yapipan kumluk mahalledine oncelik vermek nie acaba bunu ayini sekilde sayin baskan cosar beyede soruyorum ayrumcilik yapmanin ne anlami var o fennisleri müdürü ne illa ki birseylermi ikram etmek gerekiyir uapmadi gereken yerleri yaptirmak icin

4. Yorum: ömer yetim 07 09 2022 02:38
demekki yokmuş yada başkanın yapacak işi yokmuş

3. Yorum: gökbörü 06 09 2022 22:12
huseyın coşar ne yaptıgını bilmektedır.öncekı do
nemde el atılmayan bırçok konuya hızlı şekılde el atılmıştır.o koltugu 12 yıllık aktıf sıyaset sonucunda hak ederek almıştır.istemeyerek vs. bır durum yoktur.istemış ve de genel merkezın takdırlerıyle bu goreve gelmıştır.bu tıp laf salatalarına gerek yok.bu konu boyle bılıne.

2. Yorum: halk 06 09 2022 09:46
boyabat çöplüğünü kaldırsın ben başka bişey beklemiyorum başkandan.

1. Yorum: gokboru 06 09 2022 02:25
başkanın nikah vs kıydığı olmadığı gibi oraya memur atadı bu yanlış bilgileri hangi köstebek otuyosa sen onu söyle yazar efendi ayrıca bir ayda yüksek performans göstermektedir sayın coşar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

215634


Tasarım:DtGaNi