Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na iktidara taşıyanlar kadınlarken, kadınlardan alıp veremedikleri nedir?
Kadına düşman, yeşile düşman, çevreye düşman, kendileri gibi düşünmeyenlere düşman ama 21 yıldır iktidar !
Bu ülkenin kadınları nasıl ki AKP iktidarını taşıdılarsa indirmesini de bilirler.
Söze gelince, cennet anaların ayağının altında diyenler, Kuran-ı Kerim’in Nisa Süresi, kadınlar üzerine olduğunu bilmiyor musunuz?
Kuran-ı Kerim’in hiçbir ayetinde erkeklere ait bir kelime dahi yokken, kadınlara ayet vardır. Nedir bu kadınlardan alıp, veremediğiniz?
Kadın haklarını ihlal etmekle Kuran-ı Kerim ayetlerine siyasi çıkarlarınız için karşı geliyorsunuz. Sizler, nasıl bir Müslümansınız?
Eyy, Kuran-ı Kerim ayetlerini tersten okuyanlar, insanlar ve canlılara ögüt olarak gönderilmiştir. Erkek, kadın ayırımı yoktur.
Dünya ülkeleri, inandıkları dine kendi dillerinde ibadet ederken, bir tek Türkiye’deki insanların Arapça bilmedikleri halde ibadet etmeleri düşündürücü değil mi?
Arabistan’da, kara çarşaf Kuran-ı Kerim’de yokmuş diye kaldırılma tartışmaları başlamış. Kendi dillerindeki Kuran-ı Kerim ayetlerini bin 500 yıldır okumamışlar !
Türk hiçbir ülkenin kadınlarına benzemez, erkeklerden daha vatansever, daha cefakardır. İstanbul’un düşman işgalinde olmasına rağmen, Halide Edip ADIVAR, Sultan Ahmet Mitingi’ni yaparak, işgalcilere meydan okuyan, kucağında 9 aylık bebeği ile İnebolu’dan aldığı cephaneyi kağnı arabaları ile Kastamonu’ya taşırken şehit düşen Şerife Bacı, Elif Nine, Erzurumlu Kara Fatma, Nene Hatun, sayısız Türk kadını, siz siyasiler dışlasın diye mi bu vatanı düşmanlardan kurtarmak için çarpıştılar ve şehit oldular.
Cumhur İttifakı bileşenlerine yeni katılan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih ERBAKAN, kadınlardan, eşinden, akrabasından, kız kardeşlerinden hangi yüzle oy isteyecektir?
Hadi, kadınlara düşmansınız, sizi 9 ay karnında taşıyan annenize, eşinize de mi düşmansınız?
Türk kadını, Ortadoğu karanlığındaki kadınlara benzemediğini, darbesinin ağır olacağını bilmeyecek kadar gözleriniz, vicdanınız karardı mı?
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih ERBAKAN, “Cumhur İttifakı’na girebilmek için İstanbul Sözleşmesi üzerinden pazarlık yapmanız size yakıştı mı?
Türkiye’yi Afganistan Taliban zihniyetine çevirerek, kadınları kara çarşaf içine sokmak mı istiyorsunuz?
Türk kadının, ana, bacı, kardeş olduğunu bu yaşınıza kadar öğrenemediniz, idrak edemediyseniz bundan sonra da edemezsiniz. Türk kadının yakasından düşün artık. Nedir bu ya, her seçim öncesi kadın tartışmaları artık gına geldi. Bıktık, bıktık.
Sizin dini inancınıza göre, kadın hakları kutsal değilse, bizim dini, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ayetlerine göre inancımıza göre kadın hakları kutsaldır.
Her fırsatta dışladığınız, hakir gördüğünüz kadınlar 14 Mayıs’ta size öyle bir tokat atacak ki siz bile şaşıracaksınız. Sayılı günler az kaldı.
Şeriat istersiniz, laik Türkiye’de yaşarsınız.
İmam hatipleri savunursunuz, çocuklarınızı yurt dışında okutursunuz.
Savaş istersiniz, çürük raporu alarak askere gitmezsiniz.
Fakirliği översiniz, 4-5 yerden maaş alırsınız.
Ne Mutlu Türk Kadınıyım Diyebilene.