Yayın Tarihi:02 04 2023 00:46(614)

Erdoğan Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu’na yükleniyor, Bay Kemal susuyor !

Türkiye 14 Mayıs 2023 seçimlerine giderken, muhalefet Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu susuyor, millete vaat edecek, hayal, geçmişe her seçim dönemindeki, uçuk kaçık, yapılabilirliği olmayan projeleri,yurt dışına kaçırılan 418 milyar dolar, Merkez Bankası’nın kayıp 128 milyar dolarını, Millet İttifakı’nın 2 bin 300 maddelik programını açıkladıkça Cumhur İttifakı adayı Erdoğan, Millet İttifakı liderlerini, tehdit ediyor, aşağılıyor, meydan ve televizyon kanallarında, çaresizlik içerisinde çıldırırcasına saldırıyor.

Millet İttifakı’nın dayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı’nın adayı Kılıçdaroğlu’na, her fırsat da ağza alınmayacak sözlerle yüklenmesine sessiz kalıyor.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’ndan 2 bin 300 madde, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’dan tehdit !

Cumhur İttifakı dayı 21 yıldır ülkeyi yöneten Erdoğan’ın, “Be adi eşkiyalar, sefil, alçak, kadınlara sürtük, bunlar çürük, bunlar ahlaksız şerefsizler, çukur, terörist, hain, terbiyesiz, namussuz, haysiyetsizler, geri zekalı, kan emiciler, İsrail dölü, cibiliyetsiz” sözlerini siz okuyucuların takdirine bırakıyorum.

Diğer cumhurbaşkanı adayı Muharrem İNCE, Sinan OĞAN’ından ise sınırsız polemik.

Yıllarca AKP’ye oy vermiş bir vatandaşın, “ Millet İttifakı, ülkeyi bölüşmek için değil, 21 yıldır Türkiye’ye, vatandaşına yapılan pislikleri temizlemek için geliyor” diyor!

Cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 60 ile kazanacağını iddia eden Muharrem İNCE, 85 bin parti üyesi ile 300 bin seçim sandıklarına mı temsilci verecek, bu üyelerle mi hükümet kuracak veya AKP’nin liyakatsız kadroları ile mi Türkiye’yi yönetecek?

Ülke nüfusunun yarısından fazla, 33 milyon 200 bin vatandaş icralık ve iflastayken, meydanlarda milletten oy istemesine ne denir ben kelime bulamadım.

Sayın, Kılıçdaroğlu’nun, Sayın Erdoğan’a cevap vermemesi, sessiz kalması da siyaset dilinde bir starteji her halde.

Bunun Türkçe açıklaması, “Sen hakkımda ne tür akıl almaz iddialar, yalanlar söylersen söyle, hakaretler edersen et sana cevap vermeyeceğim. Kararını 14 Mayıs’ta kullanacağı oy la belirleyecektir. Takdiri yüce Türk milletinin vicdanına, geleceğine bırakıyorum demektir”

Halk dilinde, sesini yükselterek bağıran, hakaretler, tehdit eden, beceriksizliklerini, anlatacağı projesi olmayan siyasetçi ve kişilerdir.

Unutulmasın ki, hala memleketini, milletini kayıtsız şartsız, riyasız, inançlı insanların olduğunu bu seçimde göreceğiz.

Hiç kimse, siyasetçisi, “Ekonomisti” 86 milyon Türk insanın üstünde değildir.

Bıçak kemiğe dayanınca, mutfakta tencere boşsa, ailesini geçindirecek işi yoksa, borç içinde yaşıyorsa, sosyal yardımlara muhtaç duruma düşmüşse zincirlerini kırar, vicdanın sesini dinleyerek oyunu kullanır.

AKP’liler 21 yıldır kendilerini devlet gibi görmeye başladılar, şimdi de Müslümanlığı sahiplenmeye başladılar. Kuran-ı Kerim, tüm insanlara öğüt olarak gönderilmemiş, sanki sadece AKP’lilere gönderilmiş!

AKP’li siyasetçiler, AKP’liler, camide propaganda yapar, iktidarın arka bahçeleri, İslam dinini kendi şahsi çıkarları için Kuran-ı Kerim ayetlerini bile çarpıtmaktan çekinmeyecek kadar Müslüman’lar.

Bunların İslam bilgilerinde, yalan, iftira, insanları kandırmak alışkanlık haline geldi.

Millet İttifakı liderleri, kendi alanlarında yüzlerce partili kurmayları bir yıldır, 2 bin 300 maddede, Türkiye’nin ekonomik, sosyal, kültürel, kalkınma, sanayileşme, ithal yerine ihracat, lüks tüketim yerine tasarruf, devlet kadrolarında hiçbir vasfı olmayan liyakatsız kadroların yerine, torpilsiz, liyakatli insanların iş başına getirilmesi var, projesi, bürokratik kadrosu olmayan Cumhur iktidarı.

Biz bunları biz görüyoruz da millet görmüyor mu?

Eyy siyasiler, vatandaşı bu kadar duyarsız, akılsız olarak görmek kimsenin haddine değildir.

Köşe yazıma bir saygıdeğer AKP’li yorumcu, yazımın içeriği ile ilgili eleştirmek yerine, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2019 yerel seçimi sonrası İstanbul Yenikapı’daki boş alana İBB’nin AKP döneminde kiraladığı lüks araçların iki İmamoğlu’nun araç kiraladığını, AKP iktidarının İçişeri Bakanlığı müfettişlerinin haberi yok, sanki İBB denetlenmiyor gibi iddia ediyor!

AKP iktidarının İçişleri Bakanı Soylu, Ankara’yı parsel, parsel satan, bugün enkaz halindeki 850 milyon dolar harcadığı ANKAPARK, Gökçek’in yargılanmasına neden izin vermedi. Vicdanınızda neden sorgulamıyorsunuz?

Muhalefet belediyelerinde bakanlık ilgili kurumların müfettişleri sanki belediyelerin kadrolu elemanı !

Sayın yorumcu, İBB, AKP’li belediyelerin denetlenmediğini bildiği halde muhalefet belediyelerine iftira atarak, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır”

Yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin, milletin vergileri zengin olup, yurtdışına kaçıranların savunması olmaz. Ne İslam, ne Türk geleneğinde vardır.

Hırsız, hırsızdır…

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


31 Mart Gecesi Mutlu Sona Kim Ulaşacak?


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

325746


Tasarım:DtGaNi