Yayın Tarihi:12 05 2023 11:55(945)

Sayın Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun yalanlarını TV açık oturumunda karşısına çıkıp

AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, miting alanlarında, çıktığın televizyon programlarında, partinizin seçim broşürlerinde, koro halinde Bay Kemal yalan söylüyor, iftira atıyor diyorsunuz.

Neden bir televizyonda Bay Kemal’in karşısına çıkmıyorsunuz?

AKP iktidarı öncesi 21 yıl önce siyasiler, ülkeyi yönetmeye aday liderler televizyonlarda tartışır, bir birilerine sorular sorar, projelerini anlatırdı. Kimin doğru, kimin yalan söylediğine vatandaşta karar verirdi.

Bay Kemal, her seçim döneminde televizyonda karşıma çık diye genel ve yerel seçimlerde, danışmanlarınla, promterinle, hatta ne sorular soracağımı önceden size vereceğim diye meydan okudu.

Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkmaya neden cesaret göstererek karşısına çıkmıyorsunuz?

Sayın Erdoğan, siz de biliyorsunuz ki, bizim dinimize göre, siyaseten de olsa insanlara iftira atmak, yalancılıkla suçlamak günahların en büyüğü olduğunu.

Televizyon açık oturumunda, Bay Kemal, emeklilere 15 bin lira, Türkiye’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, aile destek sigortası ile ev hanımlarına asgari ücret tutarında maaş bağlanacağının şu nedenlerden dolayı yalan olduğunu neden söylemekten kaçıyorsunuz?

Çıktığınız televizyonda tartışsanız vatandaşlarda, kimin yalan söyleyerek milleti aldattığını öğrense vereceği oyu da vicdanı rahat vermiş olmaz mı?

Mesala, TV programında karşı karşıya geldiğiniz de, Bay Kemal, miting alanlarında yurtdışına kaçırılmasına göz yumduğumuzu, Türkiye’ye getireceği 418 milyar dolar külliyen yalan, doğrusu şudur deseniz…

Sayın Erdoğan, devletin tüm gücü, askeri, Milli İstihbarat elinizde, Bay Kemal Kandil’den emir aldığınız, terör ile ilişkilerinin belgelerini açıklamış olsanız…

Miting meydanlarında, televizyonlarda, Kılıçdaroğlu’nu yalancılıkla suçluyorsunuz, araştırmayan, sorgulamayan, vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini dinlemeden ön yargıyla sizin yalancı ithamlarınıza inanıyor ve dinen vebal altında kalıyor.

Ayrıca, Bay Kemal, şu nedenlerden dolayı darbecisiniz, işgalcisiniz ithamlarını vatandaşların bilgi edinme hakkı yok mu?

Sizin tek taraflı miting alanlarında yalancılık suçlamanıza, aşağılamanıza rağmen Millet İttifakı liderleri, Kılıçdaroğlu, partiniz ve sizin hakkınızda aşağılayıcı bir dil kullanmıyor, hatta vatandaşlara yuhalatmazken, siz muhalefete ağzınıza geleni söyleminiz doğru mu?

Millet İttifakı’nın 2 bin 400 maddelik proje vaatlerini eleştirerek, Bay Kemal’e kendi projelerinizi anlatsanız, vatandaşlarda aydınlanmış olmaz mı?

Sayın Erdoğan, 1994 İstanbul yerel seçimlerinde sizi takip eden, sık sık haberlerinizi yapan bir gazeteci olarak, hümanist, mert, özü sözü bir, halkını düşünen, ağzından bal damlayan bir siyasetçi olarak tanıdım. Bugün ise şaşırıyor ve adınıza üzülüyorum.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: okur 20 05 2023 07:46
her zamanki gibi seçmeni suçlamaya devam, hiçbir zaman nerede hata yaptık demediniz. %25 i neden aşamıyoruz demediniz, neden halk bize oy vermiyor demediniz aksine halkı suçladınız hatta hakaret ettiniz, görüp duyduğumuz takip ettiğimiz chp siyasetçilerinin konuşmalarını bize tercüme ederken halkı hafife aldınız. ayrıca 17-25 aralığın montaj olduğunu k kılıçtaroğlu kendisi söyledi biz herkesi takip ediyoruz.

8. Yorum: çarşı 17 05 2023 16:11
tık yok mu tıklkkkk

7. Yorum: fazıl samsa 16 05 2023 15:29
ne oldu sayın yazar k.kılicdaroglu size göre seçimi yüzde yüz kazanacaktıkazandımı.siz bu milleti bir türlü tanıyamadınız.bu kafayla hiç tanıyamadınız.pkk ile( yeşil sol parti) siz seçime gideceksiniz bu millet size oy vercek.aldınmı arabadan soğanı.ağla istersen slovakya gönderebilirim.ha sunuda söyleyeyim.benim karşımdaki chp eski chp değil.bul bana hüsamettin dağıbaşı gibi chp liyi vereyim oyumu.

6. Yorum: trt 16 05 2023 13:52
ne oldu artık yazmayı bıraktınız herhalde birkaç gündür tık yok. akparti %25 falan ne yiyip ne içiyorsunuz. yandaşlık buraya kadarmış.

5. Yorum: atasagun 13 05 2023 23:30
devlet için kimin başa geçeceği ucbin yıldan bu yana derinlerde karar verilir kimle yola devam kararı alındıysa o gerçekleşir o yüzden yarınki çıkan sonuç ne olursa olsun en uygun devlet aklı kararıdır.burada ki kriter devletin zarara uğramamasi ve devamlılığıdir.o yüzden kimin kazandiginin önemi yoktur.kisiler gelir geçer.baki olan yüce türk devletidir.derin syg.

4. Yorum: gokboru 13 05 2023 10:19
olay bitmiştir rte yüzde elliiki ile ilk turda alacak ya devlet başa ya kuzgun lese

3. Yorum: sinoplu 12 05 2023 18:56
sayın yazar erdoğan söyleyince yerine gelmeyince müslümanlığını koymuyorsunuz acaba kılıçdaroğlu sözünü yerine getirmeyince onun müslümanlığı sorgulamıyorsunuz ben sadece boyabatlı hemşehrimiz 2019 seçimlerinde ibb den kimse atılmıyacak dedi sözüm söz dedi kılıçdaroğlu işten atılanları size özelden yazıyım acaba ekrem işe geri alacakmı bu bile kimin sözünde durduğu
kimin durmadığı için yeterlidir tv çıksq ne olur çıkmasa ne olur benim canlarım aşından işinden olduktan sonra isterse uzaya çıksın kılıçdaroğlu çünkü güven vermiyor.

2. Yorum: milat 12 05 2023 13:49
sayın yazar kılıçdaroğlu tüm khm lılar geri dönecek diyormu, kılıçdaroğlu selo niye içeride diyormu diyor bunu gizli değil tüm mitinglerinde alenen kendi söylüyor. fetöcüler, selo size göre nedir bi açıklasanız, kandil gece gündüz kılıçdaroğlu lehine açıklama yapıyor çıkıpta benim sizin desteğinize ihtiyacım yok, devlet dün nasıl inlerinize girdiyse ben seçilirsem inlerinizi başınıza geçireceğim diyormu, diyorda bizmi duymadık

1. Yorum: evet 12 05 2023 13:02
seviye farkı. elini sıkmaz muhatap olmaz. bu bir duruştur. inşallah basiretiniz açıktır da bunu idrak edebilirsiniz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

217635


Tasarım:DtGaNi