Yayın Tarihi:31 05 2023 12:34(1974)

Kılıçdaroğlu, hırsızlık, yolsuzluk mu yaptı ki istifa etsin?

Bu CHP’lilerde bir şizofronik hale gelmiş bir hastalıktır. Tedavisi de bu gidişle mümkün görülmüyor.

CHP’nin üyesi, delegesi eleştirmeyi sever. Hele de bir seçim kaybedilince, liderlerini yerden yere vururlar.

Demokratik olarak eleştirinin yapılması da normaldir.

CHP Genel Başkanları içerisinde eleştiriye açık ender liderler arasındadır.

CHP’de biat kültürü yoktur. AKP’de her hangi bir üye değil, genel başkan yardımcıları, bakanları, danışmanları, eleştirmek değil fikrini bile söyleyemez AKP Genel Başkanı Erdoğan’ı eleştirmek değil öz eleştiri bile yapmak kimin ne haddine?

Sosyal medyada CHP’liler, Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanamadığı için istifa etmesi gerektiğini, savunma yapmasını isteyen paylaşımlar yapıyorlar.

Kılıçdaroğlu ne suç işlemiş, hırsızlık, yolsuzluk, ülkenin parasını yurt dışına kaçırılmasına, Ege’de 18 Türk adasını Yunanistan’ın işgaline mi göz yummuş?

Türkiye ekonomisini iflas noktasına mı getirmiş?

Kılıçdaroğlu, gece, gündüz var gücü ile projelerini ekonomik verilerle Türkiye’yi ekonomik olarak çok zor günler beklediğini, Millet İttifakı olarak, 2 bin 300 maddelik mutabakat metni ile Türkiye’yi ayağa kaldıracaklarını, Türkiye’de hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini günlerce anlattı daha ne yapmalıydı. Hamu da mı kalkmalıydı?.

AKP iktidarı, devletin, uçakları, arabaları, devasa seçim bütçesi, 27 televizyonu ile 24 saat yayın yaparken Kılıçdaroğlu, sosyal medya, bir elin 5 parmağını geçmeyen televizyonlarıyla vatandaşa sesini duyurmaya çalıştı.

Daha ne yapabilirdi ki?

Ekonomik olarak iflas eden Türkiye’yi ayağa kaldırmak, ekonomik enkaza rağmen riske girip aday olması bile büyük cesarette olduğunu neden düşünmezler?

Kılıçdaroğlu’nu linç etmeye kalktılar, suikast düzenlendi, bir cenazede önüne boş mermi kovanı bıraktılar yine yılmadı.

Bir AKP’li kadın, hayat pahalılığından, çocuklarının işsiz olduğundan CHP’li vekile dert yanıyor, Kılıçdaroğlu alevi olduğu için elim oy vermeye gitmiyor diyor!

Bir gerçek Türk Milliyetçisi ağabeyim, “Bu ülkede Aleviler olmasaydı, Türk diye bir millet kalmazdı” diyor.

Alevilere olan kin, nefret yeni değil ki, Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim Alevileri dağlara sürdüğü gibi, insan yerine bile koymamıştı.

CHP’li bir vatandaş, Erdoğan, seçimi kazanmak için yalan söylüyor, iftira atıyor, terör örgütü ile ilişkilendiriyor. Kılıçdaroğlu “Allah’a sığınıyorum” diyeceğine iktidarın dilinde cevap verseydi diyor.

Yalan söylemek, iftira atmak hiçbir Müslüman’a, insana yakışmaz. Kılıçdaroğlu seyit torunudur. Dedesinin türbesi Karaman’da bulunmaktadır. Ayrıca, devlet geleneğini bilen, devletin en üst kademelerinde görev almış, hesap uzmanlığına önem veren Merhum Turgut Özal, bütçe hazırlandıktan sonra bir kez de Kılıçdaroğlu görsün boşuna mı demiş?

Ama ne yazık ki, ülkemiz insanları, siyaseten rakibine, yalan söyleyen, iftira atan, seçmenin hoşuna giden sözler söyleyen siyasetçileri seviyor.

Onun için, Kılıçdaroğlu bu ülkeye bir gömlek değil, on gömlek bol geliyor.

Kılıçdaroğlu’nun tek suçu, dürüst ve vatansever olmak mı?

Seçim bitti. Türkiye tercihini yaptı, bedeline de katlanacak. Onlar seçtiler Türk milleti olarak bedelini birlikte ödeyeceğiz ne yazık ki…

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: adsız 06 06 2023 12:57
şimdi etmesin,daha sırada kaybedilecek çok seçim var; ibb ve ankara büyükşehir belediye seçimlerini bir kaybetsin; o zaman bakar, düşünür bir karar veririz arkadaşlarla görüşerek!!!

9. Yorum: okur 05 06 2023 11:30
önce aday olmasın diyen sizler şimdi istifa etmesin diyen yine siz işiniz zor

8. Yorum: sakızlı 02 06 2023 12:08
kaçıncı defadır seçim kaybetmiş, hep yanlış stratejiler kurmuş vs. vs. artık bırakması lazım. istediği kadar dürüst olsun seçmen oy vermiyor işte. istifa etmeden partiyi aday olmamak kaydıyla kongreye götürmeli.

7. Yorum: gokboru 02 06 2023 10:53
hiçbir analize gerek yok kandilden adamlar baş bas bagiracak kemale oy verin diye kemal ben aleviyim diye durduk yere açıklama yapacak bide seçim kazanılacak eylemi bu ülkede yav yürüyün gidin

6. Yorum: sabri 02 06 2023 09:15
etmesin istifa neden ediyor dedemizi seçtircez 2028 de

5. Yorum: analiz 01 06 2023 11:42
başlığınıza "evet" diye cevap verilebilir.sadece alışılagelmiş yolsuzluklardan farkı bunun devlete karşı değil,chp'ye karşı yapılmış olması.nasıl yapıldığı ise, bütün efkâr-ı umumiyenin karşısında ve çok şeffaf ihale ile oldu.bu ihalede kılıçdaroğlu,chp seçmeninin iradesini, chp kontenjanını çok cüzi bir seçmen iradesine peşkeş çekti.normalinde % 7-8-9 aralığında bir seçmen oyu ile çıkarılabilecek milletvekili kontenjanını toplamda % 1-2 oy karşılığı olanlara (dahası 1 milletvekili dahi çıkaramayacak partilere) cömertçe sundu.bu 1.ikincisi kendisini aday göstertmek için, aylarca uğraşarak,halk nezdinde % 25 karşılığı olanın da, % 9 karşılığı olanın da , % kaç karşılığı olduğunun 0,(virgül) den sonra hesabının bile yapılamadığı parti liderlerinin de (hepsinin) adayın belirlenmesinde eşit iradeye sahip olduğu bir karar mekanizmasını oluşturması.bunlar yolsuzluk değil mi? chp seçmeninin iradesini başka partilere transfer etmek, yetim malını birilerine yedirmenin aynısı değil midir?

4. Yorum: şaban 31 05 2023 20:10
biz kemalden memnunuz kim demiş nasıl olsa ezip geçiyoz

3. Yorum: gokboru 31 05 2023 19:06
gokkubbeyi sarsa mazlumn feryadı elbet bizede güler birgün seneler dizelerinde olduğu gibi bu vatan bu mazlum islam cografyasi için cumhurla yola devam kerkük için musul için kudüs için devlet için devlete rağmen tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin ...

2. Yorum: bekir kayik 31 05 2023 18:21
sayın çolak, sinop'ta arkadaşım ve turizmci adem tahtacı sinop dahilinde yasanan yapılaşma ve betonlasma faaliyetlerinin durdurulması için belediy başkanı ve chp nin stajyer milletvekiline ulaşmak için kendini parçalıyor ve kimseye ulaşamıyor.biraz genel siyaseti biraksaniz da,yerel ve öz sorunlara yogunlassaniz çok yerinde olacaktır!

1. Yorum: gokboru 31 05 2023 12:42
kemal chp de oldukça tayyip hocam yüz yaşına kadar seçim alır olay bu kadar basit yeterli allah ömür versin yedi duvel yikamadi masallah


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

218039


Tasarım:DtGaNi