Yayın Tarihi:20 03 2024 02:09(1523)

Seksen Yaşındaymış, Torun Sevme Zamanıymış….

El insaf yahu.. Herkese şapur şupur, söz konusu kişiye gelince yarabbi şükür. Sandığa giderek ülke yönetimine onay verdiklerinizin yaşları kaç soruyorum sizlere……..

Nasrettin Hoca'nın "İpe un serdim" hikayesini çoğumuz biliriz. Komşusu hocadan ip ister. İpi vermek istemeyen hoca ipe un serdim der. İpe un sermek mümkün mü, ama yeri geldi mi mümkün olabiliyor. Nasıl mı!... İşte kanıtı…

Seksen Yaşındaymış, Torun Sevme Zamanıymış….

Oy vermeyecek ya, kusur ve kabahatini de bulamıyor. Çamur at izi kalsın sözünü hayata geçirmek içinde yaşı bahane ediyor. Hiç mi Allah korkusu yok sizlerde. Ülkeyi yönetenler sizlerin oyları ile başa gelmedi mi? Onların yaşının bir ehemmiyeti yok ama birilerine gelince yaş sorun oluyor öylemi..

Ülkeyi yönetmeye onay verdiklerinizin yaşlarını bir tarafa koyalım ya sağlıkları….. Ama yaşını öne sürdüğünüz kişi taşı sıksa suyunu çıkaracak kadar sağlıklı biri….

X Partinin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşan Genel Başkan "Bu benim final seçimim" diyen ortağına "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız” demiş. Bu sözleri söyleyen kişi şu an 76-77 yaşında gördüğünüz gibi tekrar Genel Başkan seçilmiş. Ama kimse yaşını sorun etmemiş.

Aynı sözleri hükümet ortağı içinde söyleyebiliriz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Sen kendi gözündeki merteği görme, elin gözündeki çöpü gör. Ayrıca şu anki ilçeyi yöneten Belediye Başkanı kaç yaşında, yoksa bi haber misiniz. O zaman haberdar olunuz. Yaşına mana bulduğunuz ve torun sevme zamanı dediğiniz kişiden aşağı yaşı yok. Tabiri caiz ise aynı tas aynı hamam. Bu kadar eşleştirmeden sonra sorun nerede ey kara çalanlar. Sizlere gelince şapur şupur başkasına gelince yarabbi şükür ,vay uyanıklar sizi vaayyy………..

Yazdıklarımdan dolayı kimse yanlış anlamasın, ben birilerini cilalamak, birilerini karalamak niyeti içerisinde değilim. Amacım siyasetin kirliliğini göstermektir. Bu konuda biraz daha devam edelim. Neymiş birileri dört yolu satmış. Her seçim arifesinde bu sözü çok duyarsınız. Ne hikmetse aynı kişiler ülke genelinde satılanları gözardı ederler. Tabir-i caiz ise üç maymunu oynarlar. Sözü kısa kesmek için ülke genelinde satılanları rafa kaldırıp yirmi yıl içerisinde ilçede satılanlardan bahsedeceğim.

* Mevcut Belediye Başkanı kaç işyeri kaç arsa sattı bileniz var mı. Yeni hükümet konağı binasında dükkan kalmadı gibi. Ayrıca Kültür merkezi altındaki dükkanlar bir o kadar da arsa satışı gerçekleşti.

* Eski ayakkabı fabrikasının yerini Sümerbank sattı.

* 11 katlı binaların arsasını Tarım ve Orman Bakanlığı sattı.

* Eski Özel İdare binası satışı Sinop Valiliği tarafından yapıldı.

* Karacaören köyü Şeker pancarı deposu olan arsa satıldı.

* Önceki Belediye Başkanlarının da sattıklarını es geçiyorum.

Son söz: Fazla laf Kuran’a yakışır derler. Arife tarif gerekmez. İşte Hanya, işte Konya. Bir tarafta kara çalanlar, diğer tarafta hakikat. Tercih sizlerin…………….

Önemli bir talep: Sayın Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Çoşar….. Hasan Kara döneminde tarafımıza ihale yolu ile satışı yapılan dört yoldaki arsanın satışından inşaatına kadar olan belgeler elinizde mevcut. Söylendiği gibi varsa bir usulsüzlük halkı bilgilendir. Bilgilendirmezsen Boyabat halkının vebali üzerine olsun. Kusurun küçüğü büyüğü olmaz eğer zerre kadar kusur dahi varsa açıkla. İkiliyorum açıklamazsan Boyabat halkının vebali üzerine olsun. Ben vicdanen rahatım ama iftiracıların vay haline. Ha birde Çorak yolu üzerindeki inşaatla ilgili bilgi verirsen sevinirim.

SAYGILAR
HÜSEYİN CÖMERT

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: haktan 24 03 2024 12:43
vatandaş isimli gardasimiz doğru yazmış ey boyabat halkı onurlu ol delikanlı ol ahlaksiza geçit verme bu seçim hakkı seçki tüm türkiye'de bilinen kadim boyabat halkı bikez daha onuruna sahip çıksın yok şaibeli adaya verirsen artık sende eski boyabat degilsin

11. Yorum: gokkurt 23 03 2024 23:16
cömert bırak bu işleri torun sev artik

10. Yorum: vatandaş 23 03 2024 21:07
torun sevenden zarar gelmez .geçmişteki görevlerinde ne sevdikleri belli olanlardan daha iyidir kuzenin eşine göz koyan ,arkadaşının karısına göz koyan, aman diyene göz koyan ,evde varken ikinciyi alan dan iyidir torun sevmek.

9. Yorum: son soz 23 03 2024 11:48
boyabat halkı iyi düşünüp karar versin fırıldak olmaya gerek yok herşey başladığı yerde biter ebe tokatı nereye atarsa imam pamuğu oraya tıkar vesselam

8. Yorum: belediye sokak 23 03 2024 02:19
kumluk mahallesindeki eski cezaevi arsasına hangi başkan park sosyal tesis yapacak? şehrin ortasında ki en büyük mahallede park yeşil alan sorunu var ...sadece geri kalan mahalle çakıroğlu değil... 2904 seçmeni olan mahalle bu konuda bir açıklama beklemektedir...başkan adaylarına duyurulur.

7. Yorum: köylü 23 03 2024 02:08
sayin comert mesele sizin aldiginiz ihale degil, yesil alanin satilarak imara acilmasi ve dortyolun bogularak nefes alinacak biryer birakilmamasi.

6. Yorum: gurbetçi 22 03 2024 23:17
boyabatın gerçek sahibi boyabatlılar,size dayatılanı seçmek zorunda değilsiniz son 20 yıldır ilçeyi yönetenler belli.ilceye vaad edip yaptıklarida meydanda bu 20 yılda ikçeye yapılan en iyi hizmet dogalgazdir.onuda bırakın yapsınlar parası i veren zatennsizsiniz.bugun dogalgazın gelemdigi il,boyabat ile aynı büyüklükte ilçe kalmadı.kime oy vereceğinize gelince,halkına tepeden bakmayan,kendi kesesini düşünmeyen,ayırmayan atrsitirmayan,ahlaklı olan,uçkur
unu her önune gelene açmayan ve alkol almayan adaya verebilirsiniz bu meziyetler birisi hariç diğer 3 adayda da mevcut.sandiga gidince elinizi vicdanınıza koyun

5. Yorum: aman sende 22 03 2024 15:03
comert senınde torun sevme vaktın geldi de geçiyor be

4. Yorum: başkan 22 03 2024 14:52
başkanın 10 günü kaldı ve layıkıyla iki seneye yakın görev yaptı sayın coşarı sizin saçma sapan değerlendırmelerınız yıkamaz geçin bu temız toplum edebıyatlarını cömert '''''''''

3. Yorum: yaş faktörü 22 03 2024 14:14
genç başkanların hali ortada olgundan zarar gelmez yaşlı kurtla yola devam

2. Yorum: alim 22 03 2024 12:40
evet gitsin torun sevsin.hem hükümet hem de yerelde artik cekilsinler.tecrübeleri elbette cok kıymetli ama gencler dünyaı daha doğru okuyorlar.bence danisman olarak cok daha faydalı olabilirler.böylece hem onlar tecrübelerini aktarır,hem de daha güçlü ve yeni döneme ayak uyduran liderlerimiz olur.her halükarda halk kazanır.

1. Yorum: boyabatlı kağzım 22 03 2024 11:07
iste 10 numara bir yazı ve işte gene cömert.comerte helal olsun dostlar.cömert daima hak hukuk adalet savunucusudur dostlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Öncelik ekonomide


İhanete Hazır Olun…


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Vatan Haini Olamaz


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

366176


Tasarım:DtGaNi