Yayın Tarihi:24 03 2024 18:13(897)

Başkan Adayı Murat Muslu basın mensuplarıyla bir araya geldi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Murat Muslu ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programa Türk Ocağı İstanbul Şubesi Başkanı Dr. Cezmi Bayram, İlçe Başkanı Hüseyin Ayyüksel, İlçe Belediye Meclis Üye adayları ve İl Genel Meclis Üye adayları da katıldı.

Boyabat’ın değişim isteğinin sahada çok net göründüğünü vurgulayan Başkan Adayı Murat Muslu, ilçede siyasi dengeleri alt üst ettiklerini ve seçimi farkla kazanacaklarını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Murat Muslu konuşmasında ‘’ Seçimde artık son düzlüğe girdik. Biz bu seçimi kazanacağımıza en başından bu yana inanıyorduk hala da o inancımızı koruyoruz. Boyabat’ın yetişmiş bir nesli var bunların bir çoğu eğitimini almış Boyabat için kaygı duyan bir gençlik grubuyduk. Yaklaşık 5 yıldır hep bir istişare halinde hep bir görüşme halindeydik. Boyabat’ı nasıl ileriye taşıyabiliriz, nasıl hak ettiği seviyeye çıkarabiliriz bunları dert ediniyorduk. Bu dert bizi aldı getirdi beklemediğimiz bir zaman diliminde belediye başkan adayı olarak karşınıza çıkardı. Cenab-ı Allah’ın bu işte bir muradı vardır diye düşündük ve hikmetini de inşallah 31 Mart’ta göreceğiz. Biz bu seçimi kazanacağız derken burada gördüğümüz şey vatandaşlarımızın bize olan sevgisi, ilgisi , teveccühüdür. Biz Boyabat’ın kaybedilmiş yıllarına kayıp yıllar eklenmesin istiyoruz. Bu seçiminde riske atılmaması gerektiğini düşünüyoruz.

Boyabat’ta her bir adayın şahsiyetine yönelik büyük bir saygımız var, kimsenin lehine aleyhine söylem içerisinde değiliz. Ancak bu bir yarış, adayların bu memlekete neler katabileceğini, neler verebileceğini de vatandaşlarımızın değelendirmesini istiyoruz.

Bu ekibin , bu heyecanın, bu dinamizmin bu şehre bir hareket getireceği çok açık. Bizim seçilmemizin Boyabat için kazanç olacağını düşünüyoruz. Biz kazanırsak Boyabat kazanır söylemimizin altında yatan neden budur. Bu seçimde ilçemiz bizi değerlendirecek ve mutlaka makus talihini yenecektir inancı hakim.

Boyabat’ın çok sorunu var her gittiğimiz mahallede sokakta, vatandaşlarımızla temas ettiğimiz her noktada bu sorunlara yönelik taleplerde bulunuyorlar. Bizde çözümü noktasında bir irade ortaya koyuyoruz, ortak aklın mutlaka işletilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Boyabat’ta artık akılcı bir yönetime ihtiyacı var, kaynaklarının doğru kullanıldığı, alt yapısına önem veren, üst yapısını da geliştirirken gerçekten ihtiyacı olan projelerin hayata geçirilmesini isteyen bir ekibiz. Biz ben yaptım oldu anlayışıyla anlayışı ile yönetmeyeceğiz. Alınacak kararlar ortak karar olması şehirde bir sahiplenme duygusunu da beraberinde getirecek. Bu sahiplenmeyle birlikte şehirde yapılan her işte kalite artacak diye düşünüyoruz. Kendi birikimimiz kendi donanımımız bunları gerçekleştirmeye yetecek düzeyde.

Ben buraya siyasi kariyer yapmak için gelmedim, benim buraya gelme amacım Boyabat’a hizmet etmektir. Bu genç ve Boyabat’ın yetişmiş insan potansiyelini harekete geçirecek, Boyabat’ın önüne bir hedef koyarak ona koşacak bir ekibiz.

Boyabat 30 yıldır siyasetinde var olan imkanları kullanamamış bir dönem yaşadı. Diğer şehirler pek çok şeyi başarırken biz başaramadık. Kendi içimizdeki çekişmeler şehri tıkamış durumda. Biz partizanca davranmıyoruz. Allah nasip eder de seçilirsek herkesin belediye başkanı olacağız ve bu şehri hep birlikte yöneteceğiz.‘’ dedi.

Türk Ocağı İstanbul Şubesi Başkanı Dr. Cezmi Bayram Boyabat’ın istikbalinin çok parlak olduğunu ifade etti. Bayram konuşmasına devamla şunları söyledi.; ‘’Boyabat’a ilk defa geldim. İstikbali çok parlak bir şehir namzetiyle karşılaştım. Burada bol miktarla sivil mimari örnekleri var. Şehrinizin kendine mahsus ürünleri ve özellikleri var, demek ki Boyabat Murat’ın afişinde de gördüm Boyabat’ın yeniden inşaa edilecek bir projeye ihtiyacı var. O zaman Türkiye’de ki örnek şehirlerden biri olabilir. Bu yüzden burada belediye başkanı kim olursa olsun adını tarihe yazdırmak istiyorsa malzeme var. Murat’ın istikbalinin burada parlak olduğunu düşünüyorum. Buradaki tarihi oluşuma tarihi başlangıca imza atan başkan olacak inşallah. Şehriniz Türkiye’de herkesin görmek isteyeceği bir yer haline gelsin. Gençler burada karnını doyuran huzurla yaşayan insanlar haline gelsin. Bunun imkanları burada fazlasıyla var. İftihar edilecek bir şehrin inşaası meselesi mümkün.‘’

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: 100000 27 03 2024 13:41
vallahi köye seçime gidiyan burda olsam oyum sanadı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Öncelik ekonomide


İhanete Hazır Olun…


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Vatan Haini Olamaz


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

367654


Tasarım:DtGaNi