Yayın Tarihi:29 03 2024 03:11(966)

Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024

Yerel seçimlere artık saatler var ve bütün partilerde ve adaylarda heyecan dorukta. Bizde son olarak Boyabat'ta yerel seçim ile ilgili olarak duyduklarımızı sizinle paylaşmak istedik.

Öncelikle kamuoyu ile paylaşılan bir ankette MHP adayı Murat Muslu seçimi kazanıyor görükürken, YRP adayı Hasan Kara ikinci, AKP adayı Ferhat Yıldız üçüncü, CHP adayı Ayşe Melek Günal dördüncü ve İYİ Parti adayı Adem Işık beşinci görünüyordu.

Kamuoyu ile paylaşılmayan bir ankette ise YRP adayı Hasan Kara seçimi kazanıyor görükürken, MHP adayı Murat Muslu ikinci, AKP adayı Ferhat Yıldız üçüncü, İYİ Parti adayı Adem Işık dördüncü ve CHP adayı Ayşe Melek Günal beşinci görünüyordu.

Şimdi birçok kişi bu anketlerin manipüle edildiğini iddia edecektir, ancak biz elimizde olan anket sonuçları hakkında bilgi vermeye çalışıyoruz.

Birde sonuçları elimizde olmayan ancak telefon yoluyla yapıldığı söylenen üç anketin birinde YRP adayı Hasan Kara seçimi kazanıyor görükürken, AKP adayı Ferhat Yıldız'ın ikinci olduğu iddia edildi. Yapılan diğer telefon anketlerinde ise AKP adayı Ferhat Yıldız seçimi kazanıyor görükürken, YRP adayı Hasan Kara'nın ikinci olduğu ve yaklaşık bin 500 oy fark olduğu iddia edildi.

Bu konuda tekrar önemle belirtmemiz gereken, yapılan telefon anketleri hakkındaki bilgimiz sadece duyum üzerine olduğudur.

Biz kimseyi etkilemek için bu yazıyı sizinle paylaşmıyoruz, sadece bildiklerimizi ve duyduklarımızı sizinle paylaşıyoruz.

Bu anketler hatalıdır veya değildir biz bilemeyiz, ancak görünen gerçek ortadadır. Boyabat seçmeni, ya YRP adayı Hasan Kara'yı, ya da AKP adayı Ferhat Yıldız'ı seçecek gibi görünmektedir. Kamuoyuna açıklanmayan ankette neredeyse Boyabat'ın bütün mahallerinde adaylar arasında eşitlik görülürken, Sefa mahallesinde YRP adayı Hasan Kara'nın çok önde olduğu görülüyor. Ayrıca AKP'nin aday tesbiti sonrası seçilemeyen adat adaylarının tavırları nedeniyle görülen teşkilatın dağınık durumu seçim sonuçları üzerinde etkili olacak görülüyor.

Bu seçimde kimin seçileceğine ise başta ekonomi olmak üzere, AKP'yi temsil edenlerin hala bitmeyen hadiseleri ve diğer partilerin alacağı oylar kadar, aslında en önemlisi seçmenin yarısını oluşturan ve şu an sessizce olanları ve adayları izleyen Boyabat'ta yaşayan kadınlarımız belirleyecektir.

Sonuç ne olursa olsun Boyabat'a hayırlı olsun.

Bir Türk büyüğünün dediği gibi; "Seçim sonucu ya birilerinin daha fazla sevap işleyip cennete gitmesine neden olacak, ya da birilerinin daha fazla günah işleyip cehenneme gitmesine sebep olacak."

İsmail Mehmetoğlu

Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: yanlış hesap 01 04 2024 15:08
yanlış hesap bagdattan doner demışler yanlış zaman yanlış aday ve sonu husran bravo akp il bşk bravo vekıl herşeyı ne guzel ....k ettınız bravo

13. Yorum: yazık valla yazık 01 04 2024 01:53
hak yerini buldu konvayu konvoydaki hanım kardeşlerimizi görünce inanın çok üzülmüş ve o yorumu yapmıştım.ama boyabatımız yine gereken cevabı verdi.o kalabalıkta muhtemelen toplama dışardan kalabalikmis belli oldu.öyle değilse belki benimnyorumum işe yaramış olabilir.bu seçim efsane olmuş.en az iki seçim ermiş zamanı oylar çalınarak mhp li memurlar köylere gönderilerek hakkı yenilen hasan kara bu sefer affetmedi.hadi bakalım zengin kibir abidesi akpliler biraz dinlenin

12. Yorum: gokboru 30 03 2024 18:01
akp adayı kazanır ama aynı kaderi yasar

11. Yorum: para 30 03 2024 17:40
namus vs artık mazide kalan kavramlar bugunki komviydan belli herşey ne namusu

10. Yorum: yazık valla yazık 30 03 2024 17:04
yazık valla yazık en iğrenç oldukları zamanda milletten aldıkları teveccuye bak ya yer gök peşlerinden gidiyor bu partiye oy verenlerin çoğu bayan kardeşlerimiz maalesef onlarda yaşananları pek umursamamis belli oluyor.en güçlü oldukları zamanda bile bu kadar büyük konvoy yapamaislardi inşallah sahadan soldan köyden ordan burdan tasimadir.yoksa yazık.yazik bacım sana yazık.senin namusunu koruması mi bu millet sapik olaylarında,tek vücut olmadı mı o zaman boyabat.peki sen ne yapıyorsun şimdi o bayrağı sallayarak orda bulunarak.

9. Yorum: angarali 30 03 2024 16:40
akp alır orda ve yine bsk ve personellerin skandallarini çekirdek cutlete citkere heyecanla takip eder didikodu yapar boyabatin tek anladığı budur o yüzden akp alır orda akp alirrr

8. Yorum: boyabatlı kağzım 30 03 2024 12:00
kara gene gümbür gümbür geliyor beyler.oyları silip süpürecek dorusu.

7. Yorum: aldanmayin 29 03 2024 16:34
partilerin gençlik kolları gözünüzü açın kosturmayla bayrak sallamayla işe girilmiyor. başkan ve başkan yardımcılarının hısımı akrabası olmanız gerekiyor.
şayet akrabalık arkadaşlık yoksa boşuna da kosturmayin sıra gelmez size

6. Yorum: atı alan uskudari gecti 29 03 2024 15:42
adaylar birbirini yerken, mevcut başkan yakınlarının çocuklarını işe alıyor. bu nasıl hirstir. bu nasıl bir intikamdir. daha geçen ay bütçe yok diye personel maaşını odeyemedin. amacın ne senin .

5. Yorum: cennetmi 29 03 2024 14:21
cenneti düşünen adam şaıbeyle utanmadan aday olmaz hadı o oldu onaylayanlar cennet derdındemı bıde musluman edebıyatı yapıyorlar hepsı hıkaye herkes bu dunya malına zevkıne köle olmuş.

4. Yorum: naci 29 03 2024 10:25
zaman gösterdi ki; cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil."

3. Yorum: sade vatandaş 29 03 2024 10:24
akp alır 513 oy farkla ...

2. Yorum: el-vicdan 29 03 2024 08:58
saygıdeger boyabat halkı bu seçim son ıkı yılda olan kepazelıklerı görüp elını vıcdanına koyup oy vermeli ve gereğini yapmalıdır.

1. Yorum: onursal 29 03 2024 08:29
bu seçim boyabatın kendı namusunu ve onuruna sahıp çıkma ya da çıkmama secımıdır başka soze gerek yok anlayan herkes anladı!!!!!!!!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Öncelik ekonomide


İhanete Hazır Olun…


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Vatan Haini Olamaz


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

367181


Tasarım:DtGaNi